Следва

10 за 7 - драстична диета за смели жени. Работеща!

Before&After – Кристиана. Рок урок по Сен Лоран

Кристиана е от Ивет Фешън, висока, стройна, с изключително приятни черти. Просто супер-модел, чудесна за нашето Before & After превъплъщение...

All About Life преди 8 години

Кристиана е от Ивет Фешън - висока, стройна, с изключително приятни черти. Просто супермодел, чудесна за  нашето Before & After превъплъщение. В което, както и миналия път, красива жена пристига при нас в обичайния си стил, ние я поглеждаме и решаваме да надградим. Още един прочит на възможностите никога не е излишен, нали? Ето и резултата: 

Before

Криси прекрачва прага на редакцията в така актуалните накъсани дънки в светло-синята гама, съчетани със свободна бежова бохо плетка и фин, но все пак пазещ топло бял шал. В тон е и якето ѝ – лека пухенка, а глезенът нежно се загатва над ботите. Косите ѝ, свободно пуснати, са дълги и тежки, русоляви, пълни с мечти за лятото.
Тук обаче вече е есен...







After

Времето никога не е било пречка за добър стайлинг, затова смело влизаме в крак с него, я с ток, я с ботуш или бота. Изборът ни днес са божествените черни кожени ботуши на Karen Millen. Знаем колко е трудно да се намери перфектият чифт и затова моментално се влюбваме в тези. Над глезена, със заоблен връх, те са перфектният елемент за така необходимата щипка рокендрол, която толкова много обичаме. И най-готиното е, че идеално пасват както за стрийт стайл, така и за по-специален повод.





Рокът е притегателен, а рок-шикът още повече. С тази максима в главата, в съзнанието все изплува едно име – Saint Laurent. Няма да крием, като стилисти сме обсебени от личността и творчеството на гениалния Ив, а това, което се случва с модната къща в ръцете на Еди Слиман е рок. Рок концерт, бунт, пънк, Кобейн, декаденс.

За да го "изсвирим",  избираме бяла, леко прозрачна шифонена риза с иконичната черна панделка и леки, но ненатрапчиви деко елементи от черна дантела и фино жабо. Панталонът ще е черен, кожен, в унисон с ботушите и чантата. Връхната дреха е бяло яке от пухкава еко-кожа с косъм, препратка към онези години, когато зеленото палто на YSL бе повод за скандал в модната индустрия. Нашето обаче е бяло, доста по-късо от оригинала, но със сигурност топлещо. Чантата е със семпла геометрична форма и именно този обран профил грабва – може да се носи и като раница, и като ръчна, а пространството вътре гарантира побиране на най-важните житейски елементи за оцеляване в градска среда. Периферията на шапката обещава елегантна защита от неприятни климатични промени, а косите са прибрани назад, без силното зализване, което виждаме на подиума при Carolina Herrera, например, но запазваме опашката долу ниско на тила, с увит кичур отгоре. Очната линия обаче стриктно следва тенденцията /виж Fendi/, „рошава“ е, черна, интригуваща и в никакъв случай не тежко наслоена като при Saint Laurent, но пък запазила своя нощен луук, една нотка небрежност и много повече бунтарство.





За основата на грима се спираме на отдавна любимия Teint Ideal SPF 20 на Vichy – кожата ѝ не е просто идеална, тя засиява със собствен блясък, без да стои мазна. Изключително добър фон-дьо-тен, едновременно хидратира, освежава и матира Т-зоната, прикривайки леки несъвършенства, без да стои наслоен като маска. Комбинира се перфектно с другите марки козметика, в нашия случай – пудра Max Factor, очна линия, глос и руж от M.A.C.





Всички артикули от нашия Before & After са достъпни в Сердика Център, в съответните магазини:

Яке – Patrizia Pepe
Риза – Karen Millen
Панталон – Patrizia Pepe
Ботуши – Karen Millen
Чанта – Karen Millen
Шапка – Karen Millen





Коса, грим, стайлинг: ViewSofia/Александра Рамирез.

More All About Life