Следва

Moments In Between - да си подарим време

10 за 7 - драстична диета за смели жени. Работеща!

Искаш и много ти трябва да отстлабнеш спешно с повече от стандартните три кила. Влюбен си, чувстваш се депресиран от натрупаните паласки, имаш нужда от драстично прочистване...

Health преди 8 години

Искаш и много ти трябва да отстлабнеш спешно с повече от стандартните три кила. Влюбен си, чувстваш се депресиран от натрупаните паласки, имаш нужда от драстично прочистване, просто си адски носталгичен към старите слим дънки...

Каквато и да е причината, има такава възможност, наистина работеща при това, с която за 7 дни от физиката ни се изпаряват едно десетина кила.

Веднага следва да кажем, че лекарите не препоръчват да се стига до такива крайности, особено ако теглото ни не е толкова далеч от нормата. Диетите, с които се отслабва по бързия начин, са доста твърди и съответно изтощителни, а всяко отклонение от строгото предписание грози целият труд да отиде на вятъра.

Освен това е важно да запомним, че, спазвайки експресна диета, ще загубим повече течности, а не мазнини. Така че, ако успеем да свалим 10 кг. за 7 дни, има вероятност, също толкова бързо да си ги върнем в рамките на следващата седмица.

Ако въпреки всичко се решим да спазвамe диета, предназначена за бързо сваляне на близо 10 кила, опитваме следните варианти, като:

Ще са ни нужни:
• Елда
• Риба
• Кефир
• Плодове
• Извара
• Зелен чай
• Черен хляб

1-ви вариант

Една седмица се храним само с немазна варена риба. Не трябва да използваме сол, но може да добавим малко лимонов сок и черен пипер. Можем да ядем в неограничени количества, но не трябва да преяждаме. Седемдневната рибна диета позволява и други продукти. Например, на закуска може да се яде не повече от 100 гр обезмаслена извара с парченца плодове, на обяд - някакъв плод и зеленчуци, а на вечеря - 2 филийки черен хляб. След 18.00 ч. и до сутринта се пие само вода или 1 чаша кефир.

2-ри вариант

На любителите на елдата се препоръчва в рамките на 7 дни да спазват диета с елда. Обаче тук ще се изисква силна воля, тъй като почти цялото ни меню ще се състои от тази зърнена култура. От вечерта заливаме 1 чаша измита елда с 2 чаши вряща вода и захлупваме с капак. На сутринта затопляме получената каша от елда в микровълновата и консумираме в течение на деня (без сос, сол и подправки), пийвайки кефир или неподсладен зелен чай. За закуска може да си позволим ябълка.

3-ти вариант

Първият ден от диетата е питеен. Пием неограничено количество течности, без да добавяме захар. През този ден се препоръчва пилешки или рибен бульон, чай и млечно-кисели напитки.

Вторият ден на диетата включва хранене с всякакви зеленчуци. Ще бъде много добре, ако включим в менюто си зеле, защото то топи мазнините. Зеленчуците в този ден се ядат сурови, а в салатите може да се добавят няколко капки растително масло. Освен това зеленчуците могат да се приготвят на пара или на скара, но без добавяне на мазнини.

Трети ден - отново само течности, както първия ден.

Четвъртият ден е плодов. В този ден в менюто има само плодове: банани, ябълки, круши, портокали, като цяло, всеки любим плод. Желателно е да присъства грейпфрут. Той отлично топи мазнините.

Петият ден е протеинов. Разрешени са храни с високо съдържание на протеини: пиле, риба, яйца, соя, ядки, фасул и т.н. Изборът на продукти в този ден е голям. Важното е да не се използва сол.

Шестият ден отново е питеен, както първия и третия.

И последният седми ден е за изход от диетата. Закусваме с 2 твърдо сварени яйца, пием чай (без захар). Между храненията - плодове. За обяд: бульон с добавен ориз/елда. Последното хранене трябва да бъде леко. Подходяща е зеленчукова салата с растително масло и малко сол за вкус.

Ако искаме да запазим получения резултат и да продължим да се усъвършенстваме, тогава преминаваме към правилно хранене, като включим спорт и масажи.

Още диети с разтърстващи резултати тук:

Диетата на русалките. Приказно хубава и по-лека с 3 килограма само след 1 седмица

Хрупай, зайко, да растеш! Чудна морковена диета

Диетата на ViewSofia: Мозайка

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - 22-дневната веганска диета на Бионсе

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.