Следва

Симфоничният оркестър на БНР ще озвучава неостаряващата класика "Кръстникът"

Томи Хилфигър и шеф редакторът на GQ - домакини на The Contemporary Art Party в Сотбис

null

People of art преди 8 години

Томи Хилфигър и редакторът на британското GQ Дилън Джоунс бяха домакини на много елегантно събитие в английската столица. „THE CONTEMPORARY ART PARTY”, което се проведе на 12 октомври 2015 г. в галерия Сотбис в Лондон, отбеляза началото на Frieze Art Fair и стартира Frieze Week - серия от събития на прочутата аукционната къща.

"Като колекционер, аз съм обсебен от модерното изкуство и съм развълнуван от завръщането си в Лондон, за да отпразнувам Frieze - едно от най-известните световни изложения за съвременно изкуство", споделя Томи Хилфигър. "Моите посещения в Сотбис винаги са пълни с вдъхновяващи моменти. Творци като Уорхол, Баския, Харинг и Хърст са едни от постоянните ми източници на вдъхновение през годините и винаги съм се наслаждавал на тяхната работа."

"Frieze е не само едно от най-вълнуващите художествени изложения в света, но Томи се превърна и в един от най-големите му поддръжници", сподели Дилън Джоунс. "Освен че е запален привърженик на London Collections Men, Томи вече е неизменна част от лондонското обществото и света на изкуство."

По време на събитието бяха изложени известни произведения на модерното изкуство, включително емблематичните Vesuvius на Анди Уорхол, Untitled (The Black Athlete) на Жан-Мишел Баския, Homage to IKB на Такаши Мураками, Grapes на Ай Уейуей и Concetto Spaziale, La Fine di Dio (The End of God) на Лучо Фонтана.
 

Моделът Агата Чапман и Томи Хилфигър


Дизайнерът на бижута Амбър Атертън


Певицата Charli XCX


Балетистът Ерик Ъндърууд


Ерик Ъндърууд и Томи Хилфигър


Ева Рикобоно и Томи Хилфигър


Модният журналист Хенри Конуей


Индиа Роус Джеймс


Джо Ууд, Томи Хилфигър, Леа Ууд


Лу Далтон и Джеймс Лонг с Томи Хилфигър


Петра Палумбо


Бизнесменът Сър Филип Грийн, Томи Хилфигър, Александра Шулман, шеф редакторът на английския Vogue, и Дилън Джоунс


Футболистът Сол Кембъл и съпругата му Фиона


Дизайнерът Стивън Уебстър


Сузи Менкес и Дилън Джоунс


Томи Хилфигър и Греъм Нортън


Томи Хилфигър и Хенри Хъдсън


Томи Хилфигър и Сузи Менкес


Томи Хилфигър и моделът Тара Фери
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра