Следва

Мигли като пеперудени крила. Печелившите, ден след ден

Moments In Between - да си подарим време

Тик-так ще стане так-тик. Ще рисувам цял ден без някой да ме препира, че ще закъснея...

All About Life преди 8 години

Идвам до банката за услуга, която реално не би отнела повече от 5 минути. След този мисловен и физически вододел, петата минута, усещането как времето се изплъзва малко по-малко става все по-потискащо.

Стресирано си мисля как всеки момент бих побегнала, пък другите да се оправят. Тик ли е това, или наистина ценя времето си... А, не, второто е. 

Сори, тръгвам си.

По пътя към вкъщи прехвърлям проектите в главата си и изведнъж се сещам, че има онлайн услуга за банкиране. Облекчена съм, защото знам, че съм спестила своето време. Влизам в dskbank.bg и две минути по-късно епопеята е приключила, хванала съм молива и напредвам по задачите.



Забравям колко е часът. Хвана ли четката, времето изчезва. Понякога забравям даже да ям. Какво да направя?

Такава съм.

И времето все е проблем, все не стига. Не може ли да спрем тоя часовник... Или пък, да го обърнем наобратно. Тик-так ще стане так-тик. Ще рисувам цял ден без някой да ме препира, че ще закъснея.




Так-тик е по-добре от тик-так. Крада време, защото го заслужавам! Защото съм по-аз така. 
 


Правя го с ДСК Смарт. Продукт, създаден за нас, без отлика на професия, занятие, хоби, ежедневие.  
Пестим време, за да го вложим. Пестим от досада, влагаме в любов. Простичко е.

Интернет банкирането ни дарява време. За нас, за милите ни, за споделените моменти, които ще помним.

Разплащаме задълженията си бързо и лесно онлайн, само с няколко клика или докосвания на дисплея на смартфона и се връщаме отново в зоната на душевния мир. Крадящите време опашки в банките са част от миналото. Носим в джоба единствено устройството, с които управляваме финансите си, т.е. времето.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 22 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.