Следва

Вълнена прегръдка от Patrizia Pepe

Стил урок на седмицата: Кожа, кожа, кожа!

Посвещаваме днешния стил урок на една от неостаряващите през годините и тенденциите материя - кожата. С усещане за лукс, независимо дали е естествена или изкуствена...

All fashion преди 8 години

Посвещаваме днешния стил урок на една от неостаряващите през годините и тенденциите материя - кожата. С усещане за лукс, независимо дали е естествена или изкуствена, кожата лесно се превъплъщава в must have силуетите сезон след сезон, година след година. Тя присъства най-редовно както в дизайнерските дефилета, така и в нашите списъци с желания и затова днес обобщаваме съобразените с тенденциите вариации, за да предложим ефектни начини за прилагане в ежедневието.

Да видим!

Панталонът
Най-адекватните за сезона предложения идват със скъсена дължина и често в кюлоти силует. Добре изглеждат и baggy панталоните, както и гащеризонът, с една идея по-смел от очакваното. Черният цвят е най-лесен за прилагане, но пък всеки различен от него, се оценява високо на улицата.


Минижупът

По волята на дизайнерите през изминалия и настоящия сезон носим мини дължините в А-силует. И тъй като тази тенденция няма да се задържи още много дълго на модния небосклон, съветваме за експеримент с текстури и цветове. Виждаме от кадрите, че тук максимата "Колкото повече, толкова повече!" важи в пълна сила.

Роклята
Тук границите не са така ясно начертани, както при минижупът. Примери с А-силуети има много, но те не ограничават: виждаме прави кройки, 70-тарски настроения, както и неостаряващата skater пола. Цветовете също са разнообразни, но предимно в топлата гама, нагледали сме се на черни минита.

Миди полата
Един от най-актуалните начини да носим миди полата е чрез наслагване на дължини - върху рокля или панталон, в тези варианти дори черното не изглежда скучно. Color block комбинациите са добре дошли, особено в тандем с асиметрична кройка. Не забравяме и плисето, разбира се, което е и изключително благоприятно за експерименти.

Тренчът
Ситуацията с тренча е малко по-особена, не всеки може да изглежда добре в него, но пък, който успее да се справи със задачата, винаги изглежда феноменално добре. Един от най-смелите примери включва oversized червен лак в кройка тип пелерина и доза безстрашие. Друг страхотен пример взимаме от нашето момиче - блогърката Венета Сакалийска, която показва как коженият тренч бързо може да излезе от ролята на връхна дреха и да се превърне в цялостен акцент. Ако пък, все пак, не се чувстваме толкова смели, черното е отличен и сигурен вариант.

 

More All fashion