Следва

Moments In Between - да си подарим време

Мигли като пеперудени крила. Печелившите, ден след ден

Мигли като пеперудени крила. Всички печеливши, ден след ден. Следете!

All About Life преди 8 години

В името на красотата, самочувствието и личната наслада, Avon и View Sofia подаряват в новата инициатива на медията 15 спирали Avon Big & False Lash Volume Mascara в продължение на петнадесет дни, по една всеки ден. И после още пет големи награди - пет комплекта от трите цвята - кафяво, синьо и черно.

Поради подаден сигнал за използване на чужди снимки, печелившата от 17 ноември е анулирана. На нейно място печели:

Луси Ангелова:

"Вечерен грим и прическа, за вечер с момичетата!!! "



И последната печеливша от 21 ноември е:

Валентина Гекова:

"Лек дневен грим. Изключително важно за мен е подчертаването на очите(в случая очна линия и спирала). Обожавам големите и хубави мигли :))"
 

 

Днешната късметлийка е/ 20 ноември/:

Севделина Христова:


"Винаги се старая да съм красива ...със страхотен поглед ......дори и във фитнеса ... :)"




Следващите три отиват при/19 ноември/:

Деница Атанасова:

"Когато си слагам грим, винаги акцентирам върху очите.Според мен, леко подчертани с молив и с добре поставена спирала, очите изглеждат най-добре. Всяка жена трябва да успява да подчертае красотата си умерено."




Три цвята спирала във Вторник /18 ноември/ печели:

Валерия Лоусън:

"Здравейте,

бих искала и аз да се включа в играта.

Изпращам Ви една любима моя снимка, която е свързана с много спомени. Обичам да експериментирам с грима си, който много се влияе и от настроението ми. На тази снимка съм заложила на кафеникаво-червената гама за сенки, предвид червения топ. Спиралата и очната линия са черни. Гланцът за устни, в комбинация с червило цвят диня, допълва цялостната визия. Напоследък залагам на опушения грим, мисля че е много изискан и създава усещане за превъзходство!"




Първата комбинация от три цвята спирали отива при /17 ноември/:

"Здравейте,

изпращам любимата си снимка и се надявам и на вас да ви хареса :) Както всяка жена, и аз обожавам да се гримирам и да се чувствам красива. Също така много харесвам и използвам продуктите на Avon и се надявам да попълните колекцията ми с новата спирала."




В Понеделник /16 ноември/ печелившата е:

Елина Димитрова:

"Здравейте,
Изпращам снимка с любимия си грим- лек фон дьо тен, спирала за обемни мигли, подчертани очи с любимия ми автоматичен молив на AVON (цвят diamond или emerald, зависи от случая) и широка усмивка, подчертана с лек гланц за устни!"



Ето и печелившите от уикенда/14 и 15 ноември/ :

Милена Крачова:

"Миглите са изкуствени,защото с никояя спирала немога да постигна желаният ефект, за съжаление. Много бих се радвала, да бъда сред печелившите участници и да я пробвам. Благодаря ! :)"



Елена Анатолиевна:

"Обожавам да се гримирам, както и обожавам продуктите на AVON!"





А печелившата днес/13 ноември/ е : 

Анита Болярова



Участието на Мариета Стефанова /10 ноември/ се дисквалифицира, поради подаден сигнал за използване на чужди снимки. На нейно място печели:

Данка Динева:




Следващата спирала пърха към /12 ноември/:

Нора Бакалова:

"Снимката е правена по време на курса ми по грим. Темата е сватбен грим. Той
трябва да бъде много деликатен и естествен. Важно е да се изберат правилните цветове. Най-важната характеристика на сватбения грим е излъчването на невинност и непорочност. Това е и крайната цел на гримьора, която следва да бъде постигната с подходящата палитра от цветове и правилно нанесена основа. Гримът като цяло е ненатрапчив, с нежни прасковени, коралово-розови цветове близки до естествените.
На снимката за подчертаване на очите са ползвани класически цветове сенки (светла част- кремаво - бяло, тъмна част- кафява гама, но в малки количества), в комбинация с очна линия и изкуствени мигли за да направят погледа по-изразителен и да отворят окото."



Късметлийката днес /11 ноември/:

Камелия Пеева: "Красив опушен грим и подготовка за рождения ми ден."



Днешната спирала /10 ноември/ отива при: 

Мариета Стефанова:

"​Искам да Ви покажа любимия ми грим.... Обожавам да се гримирам, така както и обожавам продуктите на AVON... Ще се радвам, ако гримът ми Ви е допаднал.... Харесвам наситени цветове за сивите зимни дни :)"



Следващите трима:

Мария Симеонова /9-ти/:

"Здравейте, ViewSofia!

Добрият грим е като изкуство.
Като за начало, за мен е важно да изравня тена на лицето си с лек фон дьо тен. След това с молив подчертавам очите. Използвам спиралата за да придаде дълбочина на погледа ми и да го направи възхитителен. И за финал, ползвам червило с цвят корал - любимият ми цвят!.
Поздрави, Мария Симеонова."




"На снимката съм използвала очна линия и червило. И се чувствам красива"



Пламена Симанова: /8 ноември/

"Здравейте, изпращам Ви снимка с грим направен по повод дипломирането ми. Гримът е направен със сенки, молив за очи, руж и спирала. За да добави още малко дължина и гъстота на миглите ми. Хубав ден!
Пламена Симанова, Варна"





Дотук имаме петима щастливци, чието име попадна под леката редакторска ръка, която тегли имената, като името на последната дама е:

Ивелина Събева, която споделя: "Грим с добре изразени и издължени "котешки очи" с една от любимите ми
палитри на Avon."





Ето и имената на предните победители, които следва да се свържат с нас до края на играта, за да уточним как ще си получат наградите:

Веселка Тодорова:

"Здравейте. Вдъхновена от есенните багри, реших да направя грим с най-необходимите грим продукти за всяка дама: молив,спирала и червило! Червилото е ярко, но спрямо якето и сезона смятам, че е удачно. Но, честно казано, без хубава спирала нито един грим не е довършен. Надявам се снимките да ви харесат. С голямо удоволствие бих пробвала новата спирала на Avon, Big & False Lash Volume Mascara, за да видя дали наистина прави толкова красиви миглите."



Ради:

"На тази снимка, която виждате, съм използвала молив, сенки за очи и спирала, за да удължава миглите."



Цвети Копринкова:

"Здравейте,

Реших да се включа в конкурса със снимка на моята майка - Цветка Стоянова.
На 4-ти ноември навършва 53 г., ще се радвам да й направя един подарък.
Снимката е от лятото, довери ми се да й направя грим и прическа, а поводът беше среща на випуска.
Радвам се, че това  /да се гримира и гласи с повод или без/ все още й доставя огромно удоволствие и желание.
Не разбрах от условието марките ли трябва да спомена, но спиралата с която постигнах ефект "Мигли до небето" и усмивка на лицето е Avon - Infinitize."


Христина Христова:

"Обичам настроението, което цветовете внасят в деня ни!
Обичам смелите и дръзки решения!
Понякога само един такъв грим може да оправи настроението ни в един мрачен, дъждовен ден!
Признавам, че скоро не съм се докосвала до тази прелестна розова гама, защото новата ми любов са различните нюанси на червените червила - и, разбира се, дозата дързост, която е нужна, за да ги носим в ежедневието си!
Обичам цветовете и яркостта, и прекрасното ведро настроение, с което променят деня ни!

С пожелание за един слънчев, усмихнат и много цветен ден!"
 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.