Следва

Есен в чантата или кой какво си носи: Гери

Есен в чантата или кой какво си носи: Габриела

Като оставим настрана това мое отклонение, в чантата ми има още слънчеви очила, които за мен са целогодишен аксесоар, две червила - едно телесно и едно...

All About Life преди 8 години

Днес, по изключение, чантата ми е доста празна. Причината е скоростно организираната двудневна почивка с приятелки, за която потегляме довечера, веднага след работа. Повечето ми вещи са вече в куфара, но понеже той е така претъпкан, оставям чупливите вещи и тези, които могат да се разлеят, в чантата през рамо.

В случая това са таблетът и серията грижа за суха и изтощена коса на Dove. Като се замисля, май никъде не тръгвам без тях, вярвам, причините са ясни. Като оставим настрана това мое отклонение, в чантата ми има още слънчеви очила, които за мен са целогодишен аксесоар, две червила - едно телесно и едно в дълбок бургундски нюанс, в случай на внезапна смяна на настроението, огледалце/пудра и, разбира се, зарядното за телефон, което си ми е вече перманентен аксесоар. 



Федората ми този ноември е сива, мека и идея по-безформена от другите есени, за да стана добра приятелка на по-меките, по-безформени чанти, които нося сега. Телефонът е все същият, кога ли ще се науча да сменям и марките, като други работи... 



Празна чанта не е равно на празна чанта буквално. Всъщност празна чанта, означава чантата, в който са само най-важните неща.


Новите шампоан и балсам за коса са част от гамата "Pure Care Dry Oil" на новата серия на "Advanced Hair Series".

 е разработена така, че да осигури на сухата коса без блясък подхранване и копринена мекота без да я утежнява. Продуктите в гамата са шампоан, балсам и подхранващо масло, чиито състав включва микс от първо-пресовани органични масла, смесени в уникална формула с Кератин Актив, за уникално подхранване и лек, немазен вид.

Носят страхотен аромат, глезят, красят...

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 19 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 19 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.