Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 9.11 – 15.11

СПЕЧЕЛИ ГО! Григор Димитров!

СПЕЧЕЛИ ГО! Григор Димитров!

All About Life преди 8 години

Страхотна възможност да гледаме на живо как размахва ракета националната ни гордост Григор Димитров.

На 28.11.2015 в зала Арена Армеец един от най-атрактивните спортисти в света и най-красив българин за 2014-та, определен от читателите на ViewSofia, ще влезе в битка с Гаел Монфис в мача Telenor Prime Time Tennis, за който можем да спечелим двоен билет от 50-те възможни. Уау!

Играта е на Facebook страницата на Telenor и се случва от 4 до 19 ноември. Участваме, просто няма как, като следим въпросите, с които ни провокират, естествено, обвързани с Григор Димитров и някои от най-паметните моменти в кариерата му.

Условието на играта е тук, но ще подскажем как да участвате и вие: Във Facebook страницата на Теленор търсите снимка на Гришо, на която е изписан въпрос. Кликвайки на снимката, ще отворите албум, където се крие и отговорът на зададения въпрос. Отговорът е обвързан с дата. Разберете коя е тя (кога се е случило събитието, за което се пита) и потърсете в албума пост от въпросната дата. Т.е ако например събитието X се е случило на дата Y, търсите поста от дата Y. Ще разберете, че сте на правилното място, когато видите снимка на Григор със съобщение Честито!, и точно там трябва да оставите коментар, за да регистрирате участие.



Хайде всички на Гришо, стискаме си палци, желаем успех и на вас!
 

More All About Life