Следва

Критиката разби новия филм на Анджелина и Брад

Део и Мариана за бъдещото им бебе

Део и Мариана за бъдещото им бебе

People of art преди 8 години

Мариана много иска да имат момче, а Део е категоричен, че най-важното е да е живо и здраво и да спортува. Обещава, че ще помага на жена си във всичко, както досега, дори в домакинството.

А докато моментът настъпи, те не спират да пътуват, да си подаряват обич и да кроят планове за съвместното си бъдеще, и вече не за двама, а за трима. Защото е потвърдено. Мариана е бременна!



Атрактивната половинка на Део дава най-доброто от себе си за бъдещото си бебче. Освен спокойствието, което е задължително за майката, тя се старае да се храни здравословно, движи се, осигурява си достатъчно сън и зареждащи разходки сред природата. Не пуши – спряла е цигарите малко след като се запознават с Део: „Една сутрин изпуших последната си цигара и казах, край, до тук беше. Студена пуйка се казва – да ги спреш от раз. Много е трудно, особено ако си заклет фен на тютюневия дим, а аз пуша поне от десет години, още от ученичка.“, споделя бъдещата майка.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра