Следва

Саша Пивоварова - блестящ посланик на H&M Beauty

Pretty in The City - Поли

Полина - също част от семейството на Ivet Fashion, руса по природа, но не хладна, а топла блондинка, тя е сладка и секси...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!

Миналата седмица Pretty in The City Girl беше Кристияна, тази седмица представяме Полина, също част от семейството на Ivet Fashion, руса по природа, но не хладна, а топла блондинка, тя е сладка и секси по съвсем момичешки начин.

Ето я: 


Аз съм... човек, който се радва на живота.

Очите ми... са сини/на моменти сиви. Широко отворени за красивото. Улавят детайли и не се лъжат лесно. Искат да опознаят света.

Косата ми... е руса и устойчива на климат и фризьори. Мисля, че съм слънчева блондинка, от забавния тип, а не ледено руса. За да я поддържам „жива”, използвам новата серия на L’Oreal Pro Fiber и я боядисвам с Majeril High Lift.

Устните ми... са естествени и усмихнати. Голямата ми любов се съмняваше, че са истински, докато не се целувахме. Обичам червила с наситен цвят.

Най-добрият съвет за красотата, който получих наскоро… Да залагам на натуралнa, изчистенa визия.

Когато съм сама... размишлявам за нещата от живота и мечтая.

Гримът... може красиво да преобразява лицата ни или да ни превръща в клонинги с еднакво червено червило и драматична очна линия. Харесвам продуктите на KIKO, Mac и L`Oreal.

Най-хубавата част от деня ми… е нощта. Най-добре се концентрирам за нещо, свързано с работа, или се забавлявам в късните часове.



Поддържам форма... като водя активен начин на живот – ходя пеша, джогинг, преди време тренирах брейк. Брейкингът поначало е танц, но в този стил присъстват много силови елементи и изисква постоянство.

Обичам… да съм там, където е забавно. Да прекарвам време с приятелите си. Да очаквам дадено събитие.

Мечтая за... свобода, пътувания, срещи с вдъхновяващи хора.

Стилът за мен е... като житейския опит – учим се от грешките си и се усъвършенстваме.

В модата се вдъхновявам от... Френските модни къщи, които поставят основите на Висшата мода, холивудския гламър от 50’те, ерата на топ моделите през 90’те и хип-хоп културата.

Дрехата на сезона... дългата риза, която се наблюдава както в мъжката мода в комбинация с по-скини джински, така и в дамската тип риза-рокля.

Роклята... В последно време си падам по вталени рокли с дълбоки деколтета, много са секси!





Джинсите… Харесва ми, когато изглеждат винтидж, модел бойфренд или скини.

В чантата ми... Ходя с раница, но не нося много неща. В нея има само най-необходимото, без комплекта за оцеляване на Bear Grylls. Също така е удобна за партита и фестивали.

Парфюмът... Versace – Vanitas.

Любимото място в София... улица Оборище, Докторската градина, паркът Заимов.

Чувствам се pretty, когато... правя нещата, които обичам.

В ума ми днес звучи… Drake – Hotline Bling - каква изненада, ха-ха!

Ако бях city, щях да съм...
Ню Йорк.


 

 

More Beauty News