Следва

100 години българско кино: Дискусионен клуб с автограф

Критиката разби новия филм на Анджелина и Брад

"Сълзливи сцени от скучен брак" — надали Анджелина Джоли е разчитала на дотолкова некомплиментарно резюме, заемайки се с драмата "Край брега"...

People of art преди 8 години

"Сълзливи сцени от скучен брак" — надали Анджелина Джоли е разчитала на дотолкова некомплиментарно резюме, заемайки се с драмата "Край брега". Амбициозната брюнетка сама написва, продуцира и снима лентата, давайки главните роли на себе си и съпруга си. Но фактът си остава факт: критиците не оцениха добре новото екранно превъплащение на мистър и мисис Пит.

Филмът неведнъж беше наречен безмислен химн на тщеславието, при това с продължителност, трудносмилаема дори за най-категоричните фенове на Бранджелина, а и може би е ясно, нищо, че е леко смущаващо изричането му на глас - между Джоли и Пит наистина отсъства онази "химия", която направи "Мистър и мисис Смит" - първата съвместна работа на съпрузите.

"Дори най- гръмките имена в света не могат да привлекат аудиторията към филм, който няма причина да съществува", — написа в своята рецензия сътрудника на The Hollywood Reporter, намеквайки, че в действителност "Край брега" го чака провал.

Ще видим.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра