Следва

#BestSelfie List: Ръководство по оцеляване в Instagram

Озаряващ фон дьо тен за сияйна кожа: VICHY - TEINT IDÉAL

Френската козметична компания е на пазара вече близо 85 години, време, достатъчно, за да докаже качеството на своите продукти...

Hair преди 8 години

Френската козметична компания е на пазара вече близо 85 години, време, достатъчно, за да докаже качеството на своите продукти. Статистиката е следната – стотици хиляди жени по света се доверяват на козметичния гигант за красива, гладка и сияйна кожа. Защо ли? Защото VICHY върви в крак с времето и е напълно наясно с биологичните нужди на женската кожа и разработва своите продукти с помощта на най-новите технологии. Безспорно, бялата козметика на марката е конкурентна на световно ниво, предоставяйки най-високо качество кремове. На българския пазар на голям успех се радват и продуктите от гамите им за макиаж, за които говорим днес и в тази поредица. Да, става дума за така необходимия фон дьо тен.

Всяка жена знае силата на добрия фон дьо тен, независимо дали покрива цялото си лице ежедневно или замаскира само малки проблемни участъци. Истината е, че без него сме заникъде – той е нашият таен помощник, който прикрива тъмните кръгове под очите, белезите от акне, неравномерната пигментация, петна, бръчки и прочее неприятни елементи, чиято поява обикновено се отразява силно негативно на самочувствието ни. Без паника, VICHY предлагат няколко серии фон дьо тени, чието предназначение варира спрямо всяка наша индивидуална нужда. Да видим!!!

TEINT IDÉAL
Фон дьо тен за нормална до смесена кожа

За сияна и видимо гладка кожа. 14 часа устойчиво покритие. Естествен, равен и сияен тен. Технология "течна светлина"* +коригиращ комплекс.

Озаряващият фон дьо тен флуид изравнява тена моментално и прави кожата по-красива ден след ден. За нормална до смесена кожа, със свежа, лека и немазна текстура. За най-добри резултати нанасяйте с пръсти или с четка.

*Технология "Течна светлина" - флуидната текстура с фини озаряващи частици равномерно отразява светлината от повърхността на кожата, осигурявайки естествено покритие без ефект на маска. Коригиращ комплекс - Витамини С и Е + Витализиращ агент за възстановяване на кожата с антиоксидантно и противостареещо действие. За по-гладка кожа ден след ден.


TEINT IDÉAL
Фон дьо тен за суха кожа


Сухата кожа е неимоверно чувствителна към външни влияния – лесно напукваща се, тя жадно поглъща всичко в опит да се нахрани и именно този факт е един от главните източници на проблеми. На нея ѝ е нужна постоянна хидратация и максимална защита от външни фактори. Всъщност не е толкова трудно за постигане, колкото звучи – идеалният равномерен тен е в луксозна златиста опаковка, кадифено-кремообразен. С фактор SPF20 фон дьо тен кремът за суха кожа на VICHY подчертава нашия тен, озарявайки лицето за цели 14 часа комфорт и защита. Хипоалергенен е и, разбира се, в състава му е включена прочутата Термална вода Vichy.




На илюстрацията горе припомняме златните три посоки за нанасяне на фон дьо тена по лицето и шията, а междувременно скачаме на следващите продукти на френското бижу:

Нека обичаме кожата си!

More Hair