Следва

Тази книга е за свободата: Премиерата на "Сексът и комунизмът" от Милена Фучеджиева

За корицата на WSJ: Анджелина Джоли в обектива на Питър Линдберг

По случай връчването на актрисата на наградата на списание WSJ, Джоли се появи на корицата на изданието и даде...

People of art преди 8 години

По случай връчването на актрисата на наградата на списание WSJ, Джоли се появи на корицата на изданието и даде интервю.

В новия брой читателите ще прочетат материал с Анджелина, в който тя разказва за здравето, децата, съпруга и новата си работа заедно с него във филма "Край брега", както и естетски черно-бели снимки. Откровени и красиви, те са дело на Питър Линдберг, който разполага, за да ги направи толкова вдъхновяващи, освен с Анджелина, още със стол и малка масичка. Джоли позира в боди, балетна пола, пуловер и палци, но на очите първо се набиват не дрехите, а изразът и лицето на актрисата.



На сайта на списанието интервюто може да се прочете изцяло, ние превеждаме само два кратки откъса:

"Искам да съм сигурна, че на моите деца няма да се наложи да се тревожат така за мен, както на мен - за моята майка. Дори ако страдам по някакъв повод, аз непременно ще намеря нужните думи, за да им дам да разберат, че с мен всичко е наред. Ще направя всичко, за да не им се налага да се безпокоят за мен".

За снимките с Брад Пит на филма "Край морето":

"Беше много трудно: на снимачната площадка трябваше да сме отделени всеки в своя ъгъл, като боксьори, а не като мъж и жена. Но се подкрепяхме всячески. Всичко отмина в момента, в който се върнахме вкъщи и потънахме в битовите проблеми"
.
 







 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра