Следва

Обувките на... Патриция Кирилова

FHM разсъблече 20 финалистките за Мис

Уникалният хотелски комплекс “Гранд Манастира” в Пампорово на братя Диневи приюти финалистките от конкурса...

Лица преди 15 години

Уникалният хотелски комплекс “Гранд Манастира” в Пампорово на братя Диневи приюти финалистките от конкурса Мис FHM 2008 и екипа на мъжкото списание за реализиране на фотосесиите на момичетата. В продължение на три дни красивите участнички бяха снимани от фотографа Васил Германов в едни от най-атрактивните места във вилното селище.

Появата на красавиците предизвика истински фурор в басейна на комплекса, където гостите побързаха да си направят снимка за спомен с тях. Не по-различни бяха и реакциите в боулинг и билярд залата. След изтощителните сесии домакините поглезиха момичетата с релаксиращи процедури в СПА-центъра, където за тях се погрижиха масажисти и кинезитерапевти. Нощният бар и пиано барът обаче се оказаха най-привлекателните места както за по-голяма част от снимките, така и за късните часове на нощта.

Конкурсът Мис FHM 2008 стартира преди шест месеца, като 20-те финалистки бяха избрани с онлайн гласуване на сайта на списанието. Голямата фотосесия с тях очаквайте в предстоящия брой на FHM, а победителката ще се появи на корицата на априлския брой.

More Лица