Следва

Много секси: "Кралицата на бурлеската" Дита фон Тийз за "WhoYouAre"

Обичта на известните: Хю Грант и Ана

Хю Грант и Ана Еберщайн имат едно общо дете – тригодишния им син, а сега са на път да се сдобият и с още едно общо и четвърто за актьора...

Други преди 8 години

Хю Грант и Ана Еберщайн имат едно общо дете – тригодишния им син, а сега са на път да се сдобият и с още едно общо и четвърто за актьора. Наскоро двойката беше забелязана на разходка на едно от най-романтичните места в света – Париж, Градините на Тюйлери. И изглежда толкова щастлива. Ана, бременна за втори път, се смее искрено, видимо пленена от комедийния британски актьор.

Докато вървят и разговарят, влюбените спират, за да запечатат момента със селфи, с живописния Париж за фон.
Преди да се роди синът им през септември 2012-а, Хю и Ана дори не продумваха за връзката си. Всички ги имат за близки приятели, които ходят да гледат тенис мачове заедно. 



Другите две деца на Хю Грант са от актрисата Тинглан Хонг, чиято втора бременност почти се припокри с тази на Ана с няколко месеца разлика.

Затова, когато през октомври аудиторията получи пикантната новина, че Ана отново чака дете, Хю не потвърди това веднага. Еберщайн също отказа коментар.

Е, новината вече е факт! При това видим. Пожелаваме късмет!



Междувременно най-известната жена в живота на Хю - Лиз Хърли пусна носталгична снимка на двамата в мрежите, за което светкавично разказахме и ние.

More Други