Следва

Полата ми, кожената

We love:Мишел Уилямс и Алисия Викандер в шеметно пътуване с Louis Vuitton

Сменящи се хоризонти, свобода, воля, желание, път, посока или липса на такава…

All fashion преди 8 години

Сменящи се хоризонти, свобода, воля, желание, път, посока или липса на такава…Просто пътуване и опознаване на себе си. Само ти и пътят пред теб…

Това си мислим, докато гледаме най-новата видео кампания на колекцията чанти на Louis Vuitton – „Spirit of Travel“.

Край! Обсебени сме! Абсолютно и завинаги, или поне докато ни омръзне да слушаме секси гласа на Алисия Викандер.

Компания на шведката прави красивата Мишел Уилямс, която отдавна е част от семейството на Vuitton. Никога досега обаче двете не са се появявали заедно в една рекламна продукция – не и досега. Буквално всяка една дума и израз, които актрисите произнасят прочувствено и бавно на фона на изумителни картини на пустини и тропически гори, е послание в чист вид. От онези, които ти се иска да запаметиш в съзнанието и никога да не изпускаш от ума.

Освен стилните чанти и куфари, във видеото виждаме Мишел и Алисия, носещи облекла от колекцията Cruise '16. Докато вече няколко поредни сезона се наслаждаваме на деликатната, та направо елфическа красота на Уилямс, нейната по-млада колега тепърва започва своето пътуване из дебрите на модния лейбъл. Забелязахме я първо в кампанията Есен/Зима 2015 и оттогава я хващаме във Вюитонско облекло по партита и награди. Така, така, момиче, продължавай по този начин! Стои ти наистина чудесно!


А сега просто се отпуснете, настройте сетивата си да посрещнете красотата и вдъхновението и... гледайте!
Мигновено ще почувствате!

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 18 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...