Следва

Street style вдъхновения... Купища скъсани дънки

Throwback Thursday: Сутрин в 7 точно с Тихомир Белегански

Те са на корица, на подиума, в крупен план в реклами и на най-бляскави партита, те са супер модели. Най-добрите...

All fashion преди 8 години

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените и към всички страхотни неща, които сме правили през изминалите години, горе-долу в същото безвремие, което цари в късно есенно време.

Вече със стабилен старт от пет
 Throwback-а, продължаваме да се ровим назад в страниците и да намираме още по-интересни истории, които обичаме, с които с гордеем и които обожаваме да си припомняме.

Днес отлитаме отново 7 години назад. Прекарваме един ден от живота на сериозно ангажиран с мода човек - Тихомир Белегански. Тогава главен букер на Модна агенция Визаж, после международен, а днес е сред най-доверените лица на управата на агенцията. Стояхме плътно до него и следвахме неотлъчно работния му график, който 7 години по-рано изглеждаше така: 

Оригинална дата на публикуване: 17-06-2008.

Те са на корица, на подиума, в крупен план в реклами и на най-бляскави партита, те са супер модели. Най-добрите от тях успяват да опазят здравия тен с желязна дисциплина и добро количество сън между полетите първа класа и лазурни вечери със скъпо шампанско. 

Но зад блясъка на супер моделите има един човек, който е по-близък от родителите им, който е като второ „аз” за тях. Най-важният човек за един модел е неговият букер – този, който го открива на кастинг или по улиците на града, след което се отдава на тотален мениджмънт, който често включва събуждане по телефона или уреждане на полет на мига. Да се разправяш с красиви жени и мъже всеки ден изисква голямо търпение, как е с нервите най-опитният букер в България Тихомир Белегански, главен букер на агенция Visages, проверихме в един ден... 

Срещаме Тихомир, точно в 10.00 часа, в известното столично заведение Nero. Заварваме го бодър и усмихнат да пие своето Фрапе. Още в самото начало на нашето запознанство оставаме с впечатление, че Тихо е положителен и усмихнат човек, който се радва на всеки ден. Днес определено има повод, защото сме случили на хубаво време, а и той вече е здрав. 

Последното му пътуване до остров Миконос преди броени дни му донася хубави емоции, но и тридневен грип: "Последното пътуване ме зареди с толкова много енергия. За нещастие се разболях.Беше много горещо, а същевременно на острова духаше силен вятър и настинката беше неизбежна". 

Малко преди това е имал пътуване до Калифорния, за да прекара няколко дни в компанията на своята близка приятелка Соня Васи




11.00 Тръгваме към офиса на VISAGES

Целият материал четете тук>>
 

More All fashion