Следва

Кейт Уинслет за първи път пред българска камера – тази събота в "Като на кино" по bTV Cinema

Петъчна доза СЕКС: Ралф Файнс, талантът, погледът, ролите

Този петък вдигаме летвата високо. Много високо...

People of art преди 8 години

Този петък вдигаме летвата високо. Много високо! Защото класата е английска, очите са небесно сини, лудостта е Волдеморска, талантът е за Оскар, а странното, магнетично, влудяващо, дълбоко секси излъчване е просто непреодолимо за нашите крехки сетива!

Естествено, че това е Ралф, Ралф Файнс. И ние като целия свят гледахме "Спектър", с тази разлика, че докато всички говореха за това, че Даниел Крейг е за последен път Бонд, ние предпочетохме да си погледаме с удоволствие изкусителния Агент М, изигран брилянтно за втори пореден път от избраника ни за петъчна доза секс днес.

Файнс е един от онези личности, които колкото повече трупат годинки, толкова повече намираме причини да ги харесваме. Забелязали сме,  че неговите очи винаги са влажни, сякаш всеки момент ще избухне в неукротим плач и истерична отчаяност, в каквато сме го виждали в най-любимата ни версия на "Брулени хълмове", или пък ще се усмихне нежно и дори глуповато, както само истински и завинаги влюбените могат, каквито са и героите му в "Онегин" и "Петзвезден романс".

Изпепеляващ поглед, който хем пронизва право в целта, хем привлича до полуда. Добре, дишаме, дишаме...

И като заговорихме за очи, вашите със сигурност са се напълнили със сълзи или най-малкото са се навлажнили от изпълнението му в "Английският пациент" или "Списъкът на Шиндлер ", признайте си! В първия от завист към екранната му партньорка Кристин Скот Томас, а във втория, заради нестихващия гняв, който успешно ви е изманипулирал да изпитвате към нацисткия командир. Просто брилянтно!

Продължете надолу, напълнете очите, а след това побързайте да наваксате с пропуските, ако имате такива с филмовите роли на Файнс.






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра