Следва

Before&After - Поли. Скандинавско. Монохромно. Секси. Посред бял ден

„Манчев срещу Шишков“ изригна със 104 рецепти в книга

Целогодишната надпревара, организирана от Лидл между шеф Шишков и шеф Манчев се събра в страниците на едно издание, което може да се превърне в настолната книга на всяка бъдеща, начинаеща или съществуваща домакиня...

All About Life преди 8 години

Целогодишната надпревара, организирана от Лидл между шеф Шишков и шеф Манчев се събра в страниците на едно издание, което може да се превърне в настолната книга на всяка бъдеща, начинаеща или съществуваща домакиня. Общо 104 изпитани многократно рецепти са рожбата на тази година съревнование между двамата.





Общата книга „Манчев срещу Шишков. 52 рецепти срещу 52 рецепти“ е издадена от Лидл България. След труден подбор и множество експерименти до постигане на перфектен резултат, в луксозното издание са събрани общо 104 авторски рецепти на шеф Манчев и шеф Шишков.



По повод създаването й Лидл България организира специална вечер, състезание по отбори, между двамата готвачи, заедно със свободно сформирани екипи от нас, медиите, и печени кулинарни блогъри. Крайната цел - приготвяне на тристепенно меню, което се поднася на съседния отбор.



Екипът на шеф Шишков заложи на смелите решения и приготви чийзкейк със сьомга, пилешки рулад, поднесен с пълнени смокини с бри, а за десерт - крем „Каталана“ с лешникови трюфели. Екипът на шеф Манчев заложи на класиката и се справи чудесно със салатата с пилешко бонфиле и билков сос, рибай стек с ризото и пепър сос, като за десерт заложи на шоколадово гато.

„Манчев срещу Шишков. 52 рецепти срещу 52 рецепти“ може да бъде получена единствено в магазините на Лидл. За всеки 25 лева от стойността на покупка в магазините на веригата се получава 1 стикер, а книгата ще е наша срещу карта с 5 залепени стикера на касата на магазина в периода от 16.11.2015 до 06.12.2015 г. или до изчерпване на количествата на изданието.
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 10 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 10 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.