Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 16. 11 - 22.11

Before&After - Поли. Скандинавско. Монохромно. Секси. Посред бял ден

Поли е щура глава. Като част от семейството на Ivet Fashion MA тя е енергична и чаровна блондинка със силен...

All About Life преди 8 години

Поли е щура глава. Познаваме я като част от семейството на Ivet Fashion.
Тя е енергична и чаровна блондинка със силен характер, синеока, с лице, което се запомня. И гледа с прекрасни очи на света. Като дете, позитивно, безгрижно. Което толкова много харесахме у нея, че моментално я поканихме в поредния ни моден експеримент, познат вече като "Before&After".

Before:



Готин и много естетсвен човек е Поли и това личи в стила й - задава се насреща като олицетворение на хлапашката прелест в ярка шапка, колежанско бомбър яке, свободна деним риза, скини джинси, боти с капси и пуснати коси.

After: 







Наблюдавайки свободния дух на Поли и непукизма й (в добрия смисъл на думата), решаваме да я представим в една по-пораснала светлина, но без да губим този edge, който витае около нея. В главите ни се върти нещо секси, но не изцяло женствено и с фин намек за хлад, вдъхновен, може би, от скандинавската хубост на героинята ни днес.

Помощните средства за целта включват микс от ласкави женски инструменти като дантела, коприна, вечерни дължини и преувеличени маншети; както и 3, взети назаем от мъжката естетика, елемента - дълъг блейзър от туид, вълнена сива шапка и байкър боти. Невисокият ръст на Поли е взет под внимание при наслояването на дължините - завързаната на талията риза следва плавното падане на роклята, без да се получава "рязане" на цялостния силует. И защото прекалено романтичните линии лесно идват в повече, добавяме строгия блейзър, който да уравновеси внушението. Бижутата липсват умишлено, защото с лекота биха отправили строгостта и търсената дръзка студенина право в кошчето за боклук.

Вдъхновението идва отчасти от тазсезонната тенденция Лудите аристократи и идеята за суетата, изкарана на показ посред бял ден, но запазваме тоналността монохромна, за да не се изгуби чаровното миньонче в цветовете.

Всички артикули са достъпни в Сердика Център, в съответните магазини:

Рокля: Patrizia Pepe 
Блейзър: Patrizia Pepe 
Риза: Patrizia Pepe
Боти: Patrizia Pepe
Шапка: Karen Millen


За грима и косата:







За подчертаване на цялостната идея, no make up make up концепцията с единствен акцент при веждите подхожда повече от добре. За основа използваме фон дьо тена за суха кожа на Vichy Teint Ideal, за да озари тена. Към плюсовете му добавяме и защитата SPF 20, както и способността му да хидратира без да отежнява. Завършваме макиажа с телесни сенки по клепачите, хайлайтър по арката под веждите и над горната устна, матираща пудра и скулптуриращ гел за вежди.

Същият принцип важи и за косата - в избрания аутфит строгото се посреща добре, затова и кокът е долу ниско на тила и със завъртане.

Стайлинг: Габриела Желева
Грим и прическа: Александра Рамирез
Фотография: Марияна Петрова за ViewSofia
Модел: Поли Ivet Fashion MA

Виж още от Before&After:
Before&After – Кристиана. Рок урок по Сен Лоран 
Before&After – Ирене преди и след нашия стилов експеримент

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.