Следва

Те не ги крият! Звездите с лунички, една от друга по-сладки! СНИМКИ

Double Trouble - Класически красавици за топла есен - Ted Baker и Gianvito Rossi

Сезонът изненадва приятно, а денят от седмицата обичайно ни настройва на парти вълна. И като страхотни..

Shopping преди 8 години

Сезонът изненадва приятно, а денят от седмицата обичайно ни настройва на парти вълна. И като страхотни приятели на така обожавания скъсан деним, в Double Troble дуел застават една срещу друга две представителки на непреходния дамски гардероб. Като класически красавици, моделите споделят някои общи характеристики: дълбок бургундски оттенък, заострено връхче и фино стилето в премерената височина от 10 см. А като основна разлика между двата чифта посочваме цената: тези с етикет Ted Baker струват поносимите 310 лв., а по-луксозното другарче Gianvito Rossi, 955 лв.

Обувките са едни от малкото аксесоари, които, изработени от качествена основа и неостаряващ силует, могат да служат, ако не вечно, то поне за едно стабилно десетилетие. Излишно е да споменаваме за безбройните стилови комбинации, които и без друго по цял ден се въртят в главите ни, както и напълно заслужаващото си удоволствие от добре похарчените пари.



Едните са представителите на британския бранд Ted Baker с дълбоко деколте и обвити в мек велур. За красивото токче вече споменахме, но тук е моментът да вметнем, че тук то е с една идея по-стабилно, отколкото при другия ни герой. Златистият металически акцент допринася допълнително за елегантната вечерна визия.

asos.com



Съперниците им пък са едни от любимците на стрийт стайл звездите Gianvito Rossi. С много фин ток и също толкова дълбоко деколте, техният нюанс на любимото за зимата бургундско е малко по-студен от тези на Ted Baker. Материята отново е велур, а силуетът - страшно секси.

net-a-porter.com

Решаваме, Gianvito Rossi или Ted Baker, луксозни или щадящи бюджета, но и в двата варианта удоволствието, със сигурност, си заслужава.
 

More Shopping