Следва

#PrayForParis

Седмичен ХОРОСКОП - 16. 11 - 22.11

Седмицата започва сравнително спокойно...

Astro преди 8 години

Седмицата започва сравнително спокойно. През първите три дни, основна тема ще бъде съвпада на Слънцето с изпреварващия го Меркурий; кулминацията на който е във вторник, в 25-я градус на Скорпиона.

В течение на годината, тези съвпади се срещат три пъти, активизирайки в различни области обменните процеси (търговия, информация), както и нови методи за организация, управление и проверка. Този път фокусът е насочен към сферата на финансите (банки, кредити, данъци) и на директивното (административно, законодателно) разпределение на доходите в икономическата област. Както винаги, видимо въздействие ще има в хороскопите, в които присъстват планети в 23 - 28-я градус на всеки от знаците на Зодиака.

В дните след вторник започва поредица от неблагоприятни комбинации, почти всяка от които ще бъде усилена от резонансни аспекти на Луната, придружени от магнитни бури.

Напрежението ще започне да нараства с образуването на квадрата между Сатурн и Нептун. Това е "бавен" аспект: интензивната фаза на неговото влияние ще продължи до 6-ти декември, а кулминацията ще бъде на 26-ти ноември в 8-я градус на Стрелец и Риби. През това време към него ще резонират няколко планети, а фоновото му влияние ще оказва натиск върху области, свързани с туризъм и отдих, спортни събития и върху общото състояние на бизнес процесите и финансовите пазари, особено със суровини.

В петък ще се появи и друг неблагоприятен фактор - многократно споменавания по-рано квадрат Уран - Плутон. Той все още е тук, само планетите малко са се отдалечили от точния аспект, но фоновото му влияние се запазва. И към тази двойка Уран - Плутон в резонанс ще застане Венера. В петък и събота тя ще формира 90 градуса към Плутон, а след два дни - опозиция с Уран.

Очаква ни напрегнат уикенд, когато партньорските отношения на много нива ще са подложени на сериозно изпитание, поради негативни емоции, финансови проблеми и други трудни ситуации. Особено внимателни през тези дни трябва да бъдат тези, които в хороскопа си имат планети в 14-17-я градус на Овен, Рак, Везни и Козирог.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тук и сега!

През тази седмица ще се наложи малко да понервничиш заради пропуснати шансове. Не забравяй, че миналото – това е влак, но той вече е заминал. Бъдещето - това е една мечта, но тя все още не е известно дали ще се сбъдне. А настоящето е подарък от живота. Ето защо, трябва да живееш в настоящето, с надежда за бъдещето и с опита от миналото!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Крехък баланс!

Ще възприемаш болезнено всеки проблем, така че и най-незначителната дреболия може да те разстрои и извади от равновесие. Не се ядосвай за глупости и пази здравето си! Имай предвид, че ще се справяш много добре със задачите си. Този период е особено благоприятен от гледна точка на личните отношения -изглежда твоите надежди ще се оправдаят.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Активност!

Тази седмица може да донесе по-голяма активност в личните отношения. Възможно е, сега да почувстваш силно привличане към някого, когото обичаш. В романтичните отношения ще се появи стремеж за укрепване на връзката. Тази седмица е много подходяща за работа. Тя ще бъде особено успешна в случай, че имаш ясна цел, към която се стремиш. През втората половина на седмицата, не се препоръчва да се захващаш с работа (във фирмата или у дома), с която не можеш да се справиш - по-добре да потърсиш помощ от специалисти. В края на седмицата личните отношения ще станат по-открити, но и конфликтите по тази причина могат да се умножат.

РАК 22.06 – 23.07

Когато една врата се затваря, друга се отваря!

Не се огорчавай, ако се наложи да се откажеш от плановете си. Дори ако пред теб се затвори една врата, то непременно ще се отвори друга. Т. е., вместо неизползваните възможности, ще се появят други, още по-интересни перспективи. Планираните за тази седмица любовни срещи ще донесат радост на теб и на твоя партньор.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Флирт, забавления, запознанства!

Разположението на планетите през тази седмица ще създаде много възможности за флирт и забавления. Сега ще имаш повече свободно време, което може да използваш за отдих и развлечения или за творчески занимания и хобита. Ако последното включва контакти с други хора, то сега ще можеш да се запознаеш с интересни хора, не само в приятелски, но и в романтичен план. Тази седмица ще бъде също добър период за разрешаване на всякакви въпроси, свързани с наследство. Просто се опитай да не оформяш най-важните документи през втората половина на седмицата. На промени ще бъдат подложени отношенията ти с близките роднини, най-вероятно за добро. През втората половина на седмицата, също така обърни повече внимание на децата си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Нови места, нови хора!

Има голяма вероятност да се окажеш на нови места и да общуваш с непознати. Това време е подходящо за пътуване, за срещи с нови хора, за началото на дългосрочно сътрудничество. Старай се да се отнасяш по-икономично към парите си и да не ги харчиш за неща, от които не се нуждаеш! А на любимия човек ще можеш да разчиташ, така както на себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Рутинна работа!

По-добре да набележиш всички важни дела за първата половина на седмицата, тъй като втората половина на периода ще бъде за теб много по-неблагоприятна. Като цяло, тези 7 дни ще бъдат успешни за изпълняване на рутинна работа. А започването или планирането на важни и сложни дела сега, не е желателно. Личният животът ще ти създава проблеми, но всичко ще приключи добре. Ако ти предстои избор между "да" или "не", избери "да"! Направи го. Целувай, прегръщай, стреми се, срещни се, поговори... И дори да се окаже глупост, поне ще знаеш, че си опитал.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Приятни изненади!

Очаквай приятни изненади във всички сфери на живота. Важното е да не се колебаеш и да използваш своите полезни контакти за собственото си кариерно развитие; да не отказваш да приемаш помощ и съвети от приятели и роднини. Много е вероятно, някой от приятелите да те запознае с човек, с който да усетите моментална взаимна симпатия.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Поеми си дъх!

През тази ноемврийска седмица е време да си поемеш дъх и да погледнеш назад. Въпреки че сега е времето на нарастващата Луна, то не е добро за остри завои и промени в живота. Вместо това събери мислите си и приеми ролята на мечтател, дори ако това е доста необичайно за теб. Хороскопът препоръчва да се заемеш с планове за бъдещето, вместо да губиш време за щурмуване на заключени до тогава врати. Ще ти бъде от полза ако поработиш над грешките си, натрупани през предходните месеци и приведеш в порядък мислите си.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Не се отклонявай!

През този период, при Козирозите всичко ще върви по план, но все пак някои представители на знака могат да се чувстват в състояние на неопределеност. Целите ще изглеждат далечни и недостижими, но това е само илюзорно трудно. Не се отклонявай от планираното, рутината в края на ноември е само временна пречка. Сега е време да използваш вродената си проницателност и дипломатичност при решаването на проблемите в семейството и отношенията, натрупани през времето, когато си бил изцяло отдаден на работата си.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Възможност за промяна!

Очаква те нещо много важно. Възможно е, под влиянието на случващите се събития да промениш не само своите възгледи и принципи, но и своя начин на живот. Ако отдавна мечтаеш за промяна, през тази седмица ще имаш шанс да зачеркнеш миналото и да започнеш всичко от нулата. Важното е, в преследването на промените да не отблъснеш близките си!

РИБИ 20.02 – 20.03

Всичко е наред!

При Рибите, през тази седмица, всичко ще бъде наред. Толкова наред, че някои представители на знака ще го сметнат за лоша поличба. Не бъдете песимисти, драги Риби, през този период не ви очакват сериозни трудности, поради това, уловете момента и използвайте късмета си за реализацията на планираните работи. През последния есенен месец ще се почувствате важни и нужни не само в бизнеса, но и в любовта, в която буквално ще бушуват страсти.

More Astro