Следва

Men’s Exhibit: Jenny Schwarz и Мъжът в края на 2015-та

По-различен, по-интимен! 13 уникални жени в новия календар на Pirelli

Спокойно можем да кажем, че предстоящия календар на Pirelli ще бъде УНИКАЛЕН и много много РАЗЛИЧЕН...

All fashion преди 8 години

Спокойно можем да кажем, че предстоящият календар на Pirelli ще бъде УНИКАЛЕН и много много РАЗЛИЧЕН!

За това съдим по прясно пуснатите задкулисни кадри от снимките за календара, на които виждаме някои от 13-те звездни избраници, които ще красят страниците на луксозното издание през идната година. Само ще ви подшушнем някои от тях – Йоко Оно, Тави Гевинсън, Серена Уилямс, Ейми Шумер, Пати Смит и Наталия Водянова. Финалният лист включва певици, актриси, модели, режисьори, писателки, визионери, филантропи – всички представители на по-нежния пол, които са доказали своите способности и качества през последните години във всякакви области и дейности. С две думи това ще е календар, включващ 13 изключително интимни портрета на най-сексапилните жени в света днес, онези, които оформят света такъв, какъвто го виждаме в момента. Без напудреност, без излишни фотошоп деяния и без преструвки.

Ейми Шумер

Ширин Нешат


Йоко Оно

Фотографиите са дело на легендарната Анни Лейбовиц, която споделя за идеята си около заснемането така: "Започнах да мисля за ролята, която жените играят в света , жените, които са постигнали нещо . Мислех, че те трябва да изглеждат силни, не само психически, но и физически. Този календар е толкова съвършено различен . Това е отклонение . Идеята е да няма никакви претенции в тези снимки, всичко да бъде ясно. " Така че, може би е излишно да казваме , че тези, които търсят класически разголвания и секси пози, ще бъдат разочаровани.


Серена Уилямс


Фран Лебовиц


Наталия Водянова

Пълният календар ще бъде показан едва на 30 ноември в Лондон, но вие може да надникнете заедно с нас пред и зад обектива на Лейбовиц, с тийзъра на Pirelli 2016, в който виждаме кратки кадри от дългоочакваните фотосесии.
 


 

More from View Sofia

Double Trouble - Лара Стоун VS Фрея Бея Ериксон

All fashion преди 13 години

..........иконите на едно по-старо поколение, което днес изместват Жизел Бюндхен, Наталия Водянова, Аби Лий, Наташа Поли, Фрея Бея Ериксон, Наташа Пивоварова, Дария Уербоуи, Лара Стоун, Аня Рубик, Лили Кол, Миранда Кер, Изабели Фонтана, Фрида Густавсон, Ракел Цимерман, Карли Клос, Енико Михалик. Джорджа Мей Джагър.....

Шанел коментираха гневните отзиви за "надценения" си календар

All fashion преди 2 години

За пръв път в историята Chanel отговори на недоволството на потребителите от новия адвент календар, чието пускане беше насрочено да съвпадне със стогодишнината на Chanel No. 5 и бе направен под формата на бутилката на легендарния парфюм  

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.