Следва

Men’s Exhibit: Jenny Schwarz и Мъжът в края на 2015-та

По-различен, по-интимен! 13 уникални жени в новия календар на Pirelli

Спокойно можем да кажем, че предстоящия календар на Pirelli ще бъде УНИКАЛЕН и много много РАЗЛИЧЕН...

All fashion преди 8 години

Спокойно можем да кажем, че предстоящият календар на Pirelli ще бъде УНИКАЛЕН и много много РАЗЛИЧЕН!

За това съдим по прясно пуснатите задкулисни кадри от снимките за календара, на които виждаме някои от 13-те звездни избраници, които ще красят страниците на луксозното издание през идната година. Само ще ви подшушнем някои от тях – Йоко Оно, Тави Гевинсън, Серена Уилямс, Ейми Шумер, Пати Смит и Наталия Водянова. Финалният лист включва певици, актриси, модели, режисьори, писателки, визионери, филантропи – всички представители на по-нежния пол, които са доказали своите способности и качества през последните години във всякакви области и дейности. С две думи това ще е календар, включващ 13 изключително интимни портрета на най-сексапилните жени в света днес, онези, които оформят света такъв, какъвто го виждаме в момента. Без напудреност, без излишни фотошоп деяния и без преструвки.

Ейми Шумер

Ширин Нешат


Йоко Оно

Фотографиите са дело на легендарната Анни Лейбовиц, която споделя за идеята си около заснемането така: "Започнах да мисля за ролята, която жените играят в света , жените, които са постигнали нещо . Мислех, че те трябва да изглеждат силни, не само психически, но и физически. Този календар е толкова съвършено различен . Това е отклонение . Идеята е да няма никакви претенции в тези снимки, всичко да бъде ясно. " Така че, може би е излишно да казваме , че тези, които търсят класически разголвания и секси пози, ще бъдат разочаровани.


Серена Уилямс


Фран Лебовиц


Наталия Водянова

Пълният календар ще бъде показан едва на 30 ноември в Лондон, но вие може да надникнете заедно с нас пред и зад обектива на Лейбовиц, с тийзъра на Pirelli 2016, в който виждаме кратки кадри от дългоочакваните фотосесии.
 


 

More All fashion