Следва

Новият мъж в живота на Кайли Миноуг е 27-годишен британски актьор

Ернестина Шинова: С Гъмов сме група, откакто сме се родили

Ернестина Шинова: С Гъмов сме група, откакто сме се родили

People of art преди 8 години

Първите часове след излизането си от къщата на Vip Brother актрисата Ернестина Шинова, сподели самата тя в предаването Комбина, е прекарала в прегръдките на съпруга си Андрей Слабаков и дъщеря си Йоанна.

Очарователното момиче, която е студент по медицина, пък разказа в ефир, че е била против участието на майка си в шоуто: „Беше ми ясно, че тя няма да излезе след няколко седмици, а ще остане докрай.”

„Аз съм досадна майка. Звъня на дъщеря си десетки пъти всеки ден”, коментира отношенията си с Йоана Ернестина Шинова, която бе втора по гласове на финала на VIP Brother 2015, но в крайна сметка зрителите избраха Джино.

Относно лагерите в къщата, съпругата на Андрей Слабаков разказва: „Попадаш сред един кръг от непознати с различни характери и просто си търсиш твоето място. Групите се създават сами. С Гъмов сме група, откакто сме се родили. С Деян имах същия контакт. Той е страшно интелигентен. Мисля, че Моника и Светлана бяха подценени и имат неоправдано лош имидж. Моника е първият човек в Къщата, с когото си говорих за книги, а Светлана е изключително добра.”

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра