Следва

Леки форми на отклонение

Родни звезди в благотворителен календар в помощ на жени, преминали през химиотерапия

Луксозният календар ще се разпространява безплатно в над 5 хиляди фризьорски салона в цялата страна...

People of art преди 8 години

Родни знаменитости от различни сфери на изкуството - мода, музика, танц, кино, са лицата в благотворителен календар за 2016 година. Николета Лозанова, Алфредо Торес, Ива Екимова, Ивайло Захариев, Джена и участниците в мюзикъла "Sexy Hair" са именитите артисти, които се обединиха в подкрепа на кампанията "Надеждата е красива", посветена на жени, преминали през най-тежкото изпитание в живота си - лечение със средствата на химиотерапия.

Луксозният календар ще се разпространява безплатно в над 5 хиляди фризьорски салона в цялата страна.

Звездните посланици на благотворителността участват в изданието за 2016 година заедно със своите фризьори, които са част от елита на стилистите у нас. За визията на Николета Лозанова се е погрижил носителят на прозвището "най-желания стилист" Венелин Кондаков. Попфолк изпълнителката Джена е заедно с "виновниците" за ослепителния й блясък - тандема Вили и Маури. Пълно съвпадение с визията на холивудската легенда Мерилин Монро е успял да постигне при работата си с Ива Екимова доайенът на коафьорите у нас Стилист Капанов.


Алфредо Торес

Владимир Атанасов стои зад стайлинга, създаден специално за участието в календара на актьора от сериала "Под прикритие" Ивайло Захариев. Чрез визуалния контраст между тъмнокожия виртуоз на танците Алфредо Торес и маестрото на прическата Асен Налбантов е постигнат изключително експресивен ефект.

Календарът ще бъде представен на официално събитие в средата на декември, като целта е създаването на Национален регистър за осигуряване на фризьорско обслужване за жени с онкологични заболявания. Салоните ще бъдат обединени в мрежа, където всяка жена, подложена на химиотерапия, да може дискретно и удобно да потърси помощ. Инициативата е предназначена както за дамите, преминали през най-тежкото изпитание в живота си, така и за професионалистите, които да станат част от надеждата и съпричастността, обясниха инициаторите на кампанията.


Николета Лозанова

„Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели”, посредством клоновата си мрежа, дава шанс на всички нуждаещи се от подкрепа да открият професионалистите, които да върнат самочувствието им. "Подобна инициатива, дошла от мъж, означава страшно много за една жена, която преодолява този проблем”, сподели председателят на Асоциацията Евгения Адърска. На сайта на пациентската организация дамите ще открият салоните, в които ги очаква консултация при избора на перука, най-близка до естествения цвят и вид на косите, от които химиотерапията ги е лишила, както и създадено специално за тях дискретно пространство.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра