Следва

Привет, нови бедра. Бременната Криси Тайгън се пусна в Instagram

Нова поредцица по Viasat Explore ни показва какво никога не трябва да правим у дома

Забавната поредица „Никога не правете това у дома“ по Viasat Explore съчетава науката, опасността и комедията...

Events преди 8 години

Забавната поредица „Никога не правете това у дома“ по Viasat Explore съчетава науката, опасността и комедията. Епизодите от първи сезон ще се излъчват всеки делник, от 17 ноември до 3 декември, от 19:25 часа.

Поредицата ни запознава с Теди Уилсън и Норм Суза, които провеждат опасни експерименти и често поемат необоснован риск, но резултатите са изключително забавни. В много от представените ситуации героите на продукцията поставят на изпитание границите на издръжливост на една къща. Опитите им са свързани с разбъркване, запалване, наводняване, взривяване и създаване на хаос.

Техните хаотични експерименти разкриват законите на физиката и химията, които стоят зад безцелните им действия и скандалните последици, които произтичат, когато тяхното любопитство надделее над предпазливостта. А това именно е и причината, поради която зрителите не трябва никога да правят това у дома!

Уилсън и Суза тестват обичайните домашни предупреждения като правят точно това, което се забранява, и оцеляват, въпреки фойерверките в затворени помещения и използването на огромна микровълнова фурна. Те игнорират предупреждението „никога не си играй с храната“ и тестват кои храни са най-запалими. По-късно пренебрегват и други предупреждения, в това число: „никога не си играй с електричеството“.

Какво още не е добре да опитвате в домашни условия – гледайте в поредицата „Никога не правете това у дома“ по Viasat Explore.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?