Следва

Дизайнери за следене: Константин Кофта и формите, които имат душа

Всички носят: Ботуши над коляното

Трудно ни е да си представим жена, която не би искала поне за момент да обуе един такъв луксозен чифт, а знаменитостите изобщо не са изключение...

All fashion преди 8 години

Днес обсъждаме най-сексапилния тренд на сезона, и от последните няколко впрочем - ботушите над коляното. Вярно, това не е ултра нова тенденция, завладяла не само подиумите, но и почти всеки моден човек, но пък присъствието й по улиците е неоспоримо.

Трудно ни е да си представим жена, която не би искала поне за момент да обуе един такъв луксозен чифт, а знаменитостите изобщо не са изключение. Имайки предвид, че конкретната обувка не е никак трудна за разгадаване като тенденция, разбираме вълната знаменистости, впускащи се в експеримента. Очевидно, при тях тълкуването на високите ботуши е доста буквално - повече кожа, мини дължини и предимно монохромни съчетания с надеждата да се избегне грешката. Като цяло визиите са приемливи, но изцяло отдадени на сексапила и нищо повече. И понеже говорим за гореща в момента модна вълна, не се сдържаме да не включим други 4, наистина добри примера, които не идват от актриси или модели, а от истински модни личности, до един дяволски добри. Разликата между първите и вторите силно се набива на очи, но въпреки това, поощряваме опитите на знаменитостите, които по принцип са като вързани в ръцете без помощ от доверен стилист.

На снимката горе: Тейлър Хил


Сара Семпайо


Флавиа Лучини





Ашли Бенсън


Джиджи Хадид


Шей Мичъл


Дженифър Лоурънс
 


Джесика Алба


Джейми Кинг


Лили Олдридж


Роузи Хънтингтън-Уайтли


Джесика Харт


Карли Клос


Анна Дело Русо


Еванджели Смирниотаки 


Мирослава Дума



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.