Следва

Дизайнери за следене: Константин Кофта и формите, които имат душа

Всички носят: Ботуши над коляното

Трудно ни е да си представим жена, която не би искала поне за момент да обуе един такъв луксозен чифт, а знаменитостите изобщо не са изключение...

All fashion преди 8 години

Днес обсъждаме най-сексапилния тренд на сезона, и от последните няколко впрочем - ботушите над коляното. Вярно, това не е ултра нова тенденция, завладяла не само подиумите, но и почти всеки моден човек, но пък присъствието й по улиците е неоспоримо.

Трудно ни е да си представим жена, която не би искала поне за момент да обуе един такъв луксозен чифт, а знаменитостите изобщо не са изключение. Имайки предвид, че конкретната обувка не е никак трудна за разгадаване като тенденция, разбираме вълната знаменистости, впускащи се в експеримента. Очевидно, при тях тълкуването на високите ботуши е доста буквално - повече кожа, мини дължини и предимно монохромни съчетания с надеждата да се избегне грешката. Като цяло визиите са приемливи, но изцяло отдадени на сексапила и нищо повече. И понеже говорим за гореща в момента модна вълна, не се сдържаме да не включим други 4, наистина добри примера, които не идват от актриси или модели, а от истински модни личности, до един дяволски добри. Разликата между първите и вторите силно се набива на очи, но въпреки това, поощряваме опитите на знаменитостите, които по принцип са като вързани в ръцете без помощ от доверен стилист.

На снимката горе: Тейлър Хил


Сара Семпайо


Флавиа Лучини





Ашли Бенсън


Джиджи Хадид


Шей Мичъл


Дженифър Лоурънс
 


Джесика Алба


Джейми Кинг


Лили Олдридж


Роузи Хънтингтън-Уайтли


Джесика Харт


Карли Клос


Анна Дело Русо


Еванджели Смирниотаки 


Мирослава Дума



More All fashion