Следва

Чарли Шийн: „Да, аз съм носител на HIV-вируса“

Чарли Шийн е HIV-позитивен. Бившата му съпруга знаела, но не казала на никого

Вчера стана ясно, че 50-годишният актьор Чарли Шийн е ХИВ-позитивен отдавна, само че за страшната диагноза...

People of art преди 8 години

Вчера стана ясно, че 50-годишният актьор Чарли Шийн е HIV-позитивен отдавна, само че за страшната диагноза актьорът разбрал едва преди две години. Новината за болестта обаче по никакъв начин не повлиява на начина на живот на хулигана и той продължава да пие, да употребява забранени вещества, а също и да се развлича с различни момичета.

Оказа се обаче, че втората жена на актьора – Денис Ричардс, била наясно, че съпругът й живее със СПИН, като нито тя, нито общите им деца са заразени със смъртоносния вирус.

„Шийн пипна вируса след тяхната раздяла, някъде четири години след като последно бяха заедно“ - споделя анонимен източник, близък до двойката.

„Чарли не беше лошо момче, когато се оженихме. Той беше трезвен почти четири години и аз виждах в него съвсем друг човек. Начинът му на живот беше различен. За мен той си остава бившето лошо момче“ - казва пък Ричардс.





Чарли и Денис се женят през 2002 година. Актрисата му ражда две дъщери – Сам (на 11 г.) и Роуз (на 10 г.). Разделят се през 2006 г.

Чарли Шийн, станал известен с участието с в комедийния сериал "Двама мъже и половина", се очаква днес да направи лично изявление по случая в предаване на NBC. Говорителят му отказва всякакви коментари, а в съобщението на NBC се съдържа само информация за интервю с 50-годишния Шийн.

В ролята на женкаря Чарли Харпър в "Двама мъже и половина" актьорът игра в продължение на 8 години, но през 2011 бе уволнен за лошо поведение, включващо наркотици и порно звезди, както и обвинение, че е посегнал на бившата си съпруга.






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра