Следва

Развод! Мария и Гущеров приключиха брака си

Чарли Шийн: „Да, аз съм носител на HIV-вируса“

Преди часове Чарли Шийн даде откровено интервю, в което призна: „Да, аз съм носител на HIV-вируса“...

People of art преди 8 години

Преди часове Чарли Шийн даде откровено интервю, в което призна: „Да, аз съм носител на HIV-вируса“.

Нашумялата история за ХИВ-инфектираната звезда достигна своя пик: днес в ефира на NBC излезе интервю с Чарли Шийн, в което той призна, че всичко, което пресата бълваше през последните месеци за заразен от СПИН актьор, се отнася именно за него.

Чарли се появи при Мат Лауър в Today и заяви смело: „Тук съм, за да призная, че нося HIV-вируса. Длъжен бях да спра цялата тази вълна от клюки, обвинения и недоказани твърдения. В пресата се появиха много истории, които са изключително вредни и дори опасни за здравето на десетки хора. В тях няма нито капка истина.“

Чарли разказа как и кога е разбрал за диагнозата:

„Случи се преди четири години. Започна се с това, че ме мъчеха болки в главата. Събуждах се през нощта, облян в пот. Вкараха ме в болница. Мислех, че имам рак на мозъка, че това е краят...“Но скоро на бял свят излиза истинската диагноза:

„Трудно е човек да приеме тези три букви. Това е повратен момент в живота на всеки, който се е сблъскал с HIV“ - откровен е Шийн, който не крие, че през последните три години е похарчил не един и два милиона долара, за да купи мълчанието на момичетата, с които е имал интимни отношения. Той си спомня как една от любовниците му се снима във ваната с опаковка от лекарствата, които той пие, и го заплашва, че ще продаде снимката на медиите.

А можел ли е той да заразил някого?

„Това е невъзможно! След като разбрах диагнозата, винаги правех безопасен секс, а и всички жени, с които спях, бяха наясно с диагнозата ми.“Именно СПИН-ът е бил и причината според Чарли той отново да посегне към алкохола:

„Бях депресиран. Пиех без мярка и взимах грешни решения.“ Но след като решава да говори за диагнозата си, Шийн си отдъхва: „Имам чувството, че излизам от затвора. Не можете да си представите колко невероятно е това усещане.“

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 2 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра