Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Стил урок на седмицата: Как да носим слип роклята

Предполагаме, нарастващата ни с всеки изминал ден еуфория около иконата на 90-те (слип роклята) не ви е убягнала...

All fashion преди 8 години

Предполагаме, нарастващата ни с всеки изминал ден еуфория около иконата на 90-те (слип роклята) не ви е убягнала: акцентирахме върху дефилетата за пролет/лято с нейно присъствие и написахме 10 причини, заради които истински я обожаваме. В този ред на мисли днес разглеждаме готини предложения, които да ни вдъхновят за стилови експерименти тази зима. Слип роклята е един от най-прекрасните елементи за носене през лятото, заради почти несъществуващото усилие, което изисква, но когато градусите са минус, добрата визия изисква няколко добри идеи.

Да видим!

С бялата тениска

Бялата тениска със сигурност е най-любимото ни допълнение към фината слип рокля. Тя с лекота ни води от летен към есенен сезон, но също така уравновесява прекалено романтичното настроение с приятен минималистичната си нотка.





Под множество пластове

Под каки роклята слагаме леопардов принт, завързваме розово фишу и завършваме с подчертано ретро чантичка. Комбинацията е жестока, а всъщност представлява много малка част от възможните интерпретации. Друг вариант, който страшно ни допада, е играта с множество обеми и дължини, а лекото намигване към викторианската тенденция също заслужава да се пробва.



С топлия пуловер

Това е най-добрият и безрисков възможен избор, с който всеки би могъл да се справи. Контрастът между коприна и кашмир изглежда невероятно добре, а единственото нещо, с което препоръчваме да се внимава, са тоновете - монохромните съчетания в една и съща топла или студена гама работят най-добре.





За парти

Заради дълбокото деколте на слип роклята препоръчваме визията да е максимално изчистена, освен ако не сте Риана. В такъв случай бейзболната шапка е идеалното допълнение към бронзовата коприна и коженото палто. Шегата настрана, на Риана тази комбинация й се е получила доста добре, но като цяло роклята говори достатъчно, така че желателно е аксесоарите, гримът и косата да са семпли. А дрехата, която омекотява цялостното вечерно внушение, е несъмнено плетената жилетка.






 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.