Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Певицата доминираше на червения килим и по внимание и по обем, носейки блестяща тюлена омбре рокля от...

Почти Copy-Paste

Рита Ора е позната със смелите си модни решения и тоалетът ù, с който се появи на 67-те годишните Bambi награди в Берлин, го доказва.

Певицата доминираше на червения килим и по внимание и по обем, носейки блестяща тюлена омбре рокля от Marchesa. Ок, съгласни сме, че най-накрая ни се искаше да видим нещо по-така, нещо различно от изчистените облекла на звездите, които виждаме масово по награди, фестивали и партита напоследък. На всичкото отгоре, как е възможно да не харесаме модел на Marchesa?!

Въпреки това обаче, не бихме казали, че тази рокля стои по най-перфектния начин на Рита, многото тюл и високата талия, скъсяват тялото на певицата и правят визията ù да изглежда леко натруфена и прекалено тежка. Но не това е основният повод да я коментираме точно тук. Проблемът е абсолютната и веднага правеща впечатление прилика с пищните тоалети на Риана, които помним от Music International awards и Met Gala 2015. Сещате се, нали, розовата феерична рокля на Giambattista Valli и потресаващият жълт шедьовър на китайския дизайнер Guo Pei, с който Риана направо подлуди света.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.