Следва

Всичко е в тази чанта!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Певицата доминираше на червения килим и по внимание и по обем, носейки блестяща тюлена омбре рокля от...

All fashion преди 8 години

Почти Copy-Paste

Рита Ора е позната със смелите си модни решения и тоалетът ù, с който се появи на 67-те годишните Bambi награди в Берлин, го доказва.

Певицата доминираше на червения килим и по внимание и по обем, носейки блестяща тюлена омбре рокля от Marchesa. Ок, съгласни сме, че най-накрая ни се искаше да видим нещо по-така, нещо различно от изчистените облекла на звездите, които виждаме масово по награди, фестивали и партита напоследък. На всичкото отгоре, как е възможно да не харесаме модел на Marchesa?!

Въпреки това обаче, не бихме казали, че тази рокля стои по най-перфектния начин на Рита, многото тюл и високата талия, скъсяват тялото на певицата и правят визията ù да изглежда леко натруфена и прекалено тежка. Но не това е основният повод да я коментираме точно тук. Проблемът е абсолютната и веднага правеща впечатление прилика с пищните тоалети на Риана, които помним от Music International awards и Met Gala 2015. Сещате се, нали, розовата феерична рокля на Giambattista Valli и потресаващият жълт шедьовър на китайския дизайнер Guo Pei, с който Риана направо подлуди света.







Е, имитацията е поднесена с финес, но това не променя факта, че я има. Злите езици отдавна злословят, че Ора не спира да имитира своята колежка, както в песните си, така и във външния си вид. С риск да жегнем феновете ù, ще се съгласим, че подобни сравнения са си напълно оправдани.
 
Майли в Сергеенко







Майли Сайръс за пореден път изумява с визията си. Не че не сме свикнали на щурите й изпълнения, но този път сме смаяни как успява да преобрази и загрози една котюр рокля с абсолютна лекота. Дизайнерката зад роклята е Уляна Сергеенко, която, смеем да твърдим, е едно от най-споменаваните имена в днешната висша мода. Оригиналът на роклята виждаме по-долу, а интерпретацията на Майли е запечатана за дълго в съзнанията ни. Истината е, че скандалната певица е поискала роклята да бъде променена според нейния вкус, така че няма защо да обвиняваме Сергеенко в кич. Надяваме се само руската дизайнерка да успее да преглътне срама от тази изява и това да не й причини стрес в дългосрочен професионален план.

Кристина Агилера и всичко по нея



С това бездънно деколте Агилера изкара всичките си недостатъци наяве. Пълничката певица беше в центъра на събитията на бала в музея Lacma - Лос Анджелис. Но за разлика от другите поканени, които бяха заложили на рокли от колекцията на Gucci, тя беше заложила на стандартна черна рокля за червения килим с деколте, цепка и големи златисти букли, но уви – лош избор.

Певицата вече доста години се бори с килограмите. След като роди момиченце през 2014, се опита да влезе във форма и за кратко успя, но йо-йо ефектът май се оказа константен в нейния случай. Сега изборът на облекло трябва да бъде по-внимателен от нейна страна. Притежава много сценични умения, но по червения килим никак не й се получава въпреки старанието. 
 
Рейчъл Уайз и ужасния змийски принт





Когато е направена както трябва, дрехата със змийски принтове и акценти винаги изглежда скъпо и елегантно. Но в случая на Рейчъл Уайз имаме обратния пример. Роклята, която Рейчъл избира за Youth Photocall в Лос Анжелис, е не само в ужасно некрасивата комбинация от мръсно жълто и кафяво, а е и безформена, с широки ръкави. Кара ни да не можем да откъснем очи от кафявия детайл, който изглежда като лигавник.

Актрисата няма капка милост, защото завършва тази визия със старомодни сандали с ток.
Определено не бихме я нарекли „момиче на Бонд” в този вид, иначе половинката на Даниел Крейг е прекрасна, гримът е много семпъл и ласкае силно изразените й черти. 
 

More All fashion