Следва

Рисувани мустаци и много здравословни коктейли на традиционно Movember парти

"Почти нормален" на Уди Алън с грандиозна предпремиера в Зала 1 на НДК

Най-новият филм на „Лента” „Почти нормален” ще зарадва българските зрители със специална прожекция, в рамките на фестивала Киномания, на 19 ноември, от 19.00 ч. в Зала 1 на НДК...

Movies & TV преди 8 години

Най-новият филм на „Лента” „Почти нормален” ще зарадва българските зрители със специална прожекция, в рамките на фестивала Киномания, на 19 ноември, от 19.00 ч. в Зала 1 на НДК. Билетите за прожекцията в НДК вече са разпродадени, а филмът, който ще се разпространява в кината от 27 ноември, обещава да се превърне в истински хит и сред българските зрители.

“Почти нормален” /Irrational Man/ е едно от заглавията за 2015, предизвикали истински фурор сред киноманите в САЩ и Европа. Легендарният режисьор Уди Алън е и сценарист на завладяващата драма с Хоакин Финикс и Ема Стоун в главните роли. С нестандартен сюжет, изключителна актьорска игра, въздействащи образи, филмът вече отправи сериозна заявка за поредица от награди.

В центъра на мистериозната история е Ейб Лукас - професор по философия, чиято воля за живот се събужда след като извършва екзистенциална постъпка. Скоро след като пристига да преподава в колежа на малък град, Ейб се обвързва с две жени: самотната професорка Рита Ричардс, която се надява той да я спаси от нещастния й брак, и най-добрата му студентка Джил Полард, която става и най-близката му приятелка. Чиста случайност променя всичко, когато Ейб и Джил дочуват разговор между непознати, и се оказват въвлечени в неговия сюжет. Едва след като прави своя съзнателен избор, Ейб е в състояние да прегърне живота отново. Но какъв ще е резултатът от това негово решение и как породените от него събития ще се отразят на него, Джил и Рита – любителите на киното ще имат възможността да видят съвсем скоро на голям екран.„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След като компанията вече представи на българските зрители селекция от изключителни холивудски заглавия, oт 27 ноември в киносалоните заедно с премиерата на новотo заглавие на легендарния режисьор Уди Алън – “Почти нормален”, ни очаква и комедията с участието на Оливия Уайлд, Даян Кийтън, Ед Хелмс, Джон Гудман, Мариса Томей, Аманда Сайфред – „Тиха нощ, луда нощ”.

More Movies & TV