Следва

"Добрият динозавър" на Disney Pixar раздава страхотни награди цяла седмица

Нова година като на кино в Grand Hotel Sofia

Последните минути на годината изтичат от часовника...

All About Life преди 8 години

Последните минути на годината се стичат по часовника. Бляскавите рокли танцуват със светлината. Таваните на залата са като небе. Високи, волни, обещаващи. Музиката е от филм, жива. Шампанското идва, пълно с облаци възторг. Намек за неувяхващ Холивуд, за скъпа пудра, за тайна любов. 



Тази година Grand Hotel Sofia е решил да ни върне в това бляскаво време, като ни преведе по червения килим за една разходка в меката на киноиндустрията. Темата в новогодишната нощ е Кино. Жива музика, холивудски декори и звездна магия ще изпълват ресторант Shades Of Red, а гостите ще се завъртят във вихрушката от кино емоции и ще посрещнат 2016 година като на филм.



Менюто, подговено от екипа готвачи на хотела начело с шеф Жоро Иванов, заслужава особено внимание – достатъчно е да споменем волован с рагу от горски гъби и ароматен черен трюфел, стек от риба Милокоп, поднесен с печени зеленчуци, чери домати и лек доматен сос или руло от патешко филе „Рожие“ с желе от портокали и червено цвекло. Меню за хора, които обичат вкусния, елегантен, зареждащ живот.
Отделно, не на последно място естествено, на разположение ще е бара, преливащ от парещи изкушения - аперитиви, коктейли и вина, специално селектирани от сомелиера на Grand Hotel Sofia, с който, помните, говорихме веднъж за любовта и виното.


Промо-цените на куверта до 1 декември 2015 г. са в диапазона 185-285 лв.

Grand Hotel Sofia
Ул. Гурко 1
Тел. за резервации: 02/811 0 940


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.