Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Hidden Orchestra и Sofa Surfers със специални аудио-визуални шоута за българските си фенове

Остават броени дни до 21 ноември – датата, очаквана с нетърпение още от обявяването на второто издание на NightLive, което ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5"...
 

Music преди 8 години

Остават броени дни до 21 ноември – датата, очаквана с нетърпение още от обявяването на второто издание на NightLive, което ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5. Чисто новите албуми и зашеметяващите аудио-визуализации на бандите Hidden Orchestra и Sofa Surfers плюс тежка доза смях от театралното представление „Концерт за френски ключ“ са нетайните съставки, които се бъркат за тази събота. 

Поредицата NightLive е част от програмата на тазгодишното издание наНощ на театрите“ и се реализира с подкрепата на Австрийското посолство в София и ирландското уиски Bushmills.

В 22:30 ч. началото на концертната нощ ще бъде дадена по един нестандартен начин чрез провокацията на актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев, наречена „Концерт за френски ключ“.



Точно в полунощ на сцената на клуба ще се появят шотландците Hidden Orchestra, които пристигат в София с целия си блясък в пълен състав: Joe Acheson (електроника/бас), Poppy Ackroid (пиано/цигулка), Tim Lane (барабани/тромбон) и Jamie Graham (барабани). Електро-джаз вълшебниците ще представят новия си албум „Reorchestrations” и чисто новото си аудио-визуално шоу, които са плод на съвместната креативност на техния визуален артист – Tom Lumen и Joe Acheson – ядрото на целия проект).

Вълнуващите изненади няма да свършат до там, защото черешката на тортата NightLive е оставена за финала с трип-хоп бандата Sofa Surfers, която в 01:30 ч. през нощта ще се появи на сцената на “Mixtape 5” с най-новата си продукция “Scrambles, Anthems and Odysseys”. Един албум, създаден като своеобразен протест срещу световните политики и задълбочаващите се липса на хуманност и емпатия у хората, изразен чрез дълбоки звуци и провокативни текстове.



Билети „Ранно Пиле“ само в магазин „Яко“  или с резервация на 0886 33 33 67.  Стандартни и онлайн билети в мрежата на Eventim.bg

More Music