Следва

Ревю

Проектирана, за да изглежда красиво – новата технология AquaBlade на Ideal Standard

Ideal Standard представя уникална и иновативна технология, чрез която се постига всичко онова, за което сте мечтали, що се отнася до тоалетната чиния. Тя се нарича AquaBlade...

преди 8 години

Едно натискане, пълна покривност на водната струя, блестящо почистване и малка консумация на вода, и така всеки път! Кой не би искал това?!

Ideal Standard, лидер в предлагането на иновативни и дизайнерски решения в банята, представя уникална и иновативна технология, чрез която се постига всичко онова, за което сте мечтали, що се отнася до тоалетната чиния. Тя се нарича AquaBlade.

Новата технология на измиване в тоалетната смело може да се нарече еквивалент на откриването на реактивния двигател. Новата технология с „микро прорези”, която е проектирана като система от канали, създава каскадна стена от вода в горната част на отвора на тоалетната чиния и две силни измиващи водни струи.

При съществуващата система на измиване водата не покрива цялата тоалетна чиния, докато при новата AquaBlade, технология, която предоставя оптимален поток на водата на тоалетната чиния при всяко измиване, се покрива всеки сантиментър от керамиката на тоалетната чиния. Край на многократното последователно пускане на казанчето!

Но това не е всичко! С новата технология измиването е и по-тихо, защото водният поток плътно се движи по повърхността на тоалетната чиния с минимална турбуленция и максимална ефективност на измиването.

Технологията AquaBlade задава нови стандарти в две направления - дизайн на тоалетната и ниво на измиване. Гладката, леко извита повърхност без ръбове осигурява по-висока хигиена и лесно измиване в сравнение със съществуващите тоалетни. Факт е, че при традиционните съвременни тоалетни приблизително 20% от тоалетната чиния остава неизмита, по-точно задната част на тоалетната, т.нар. „мръсна зона”, която остава вечно недостатъчно почистена. С технологията AquaBlade измиването под прорезите е на 100%, както и измиването на задната част на тоалетната, осигурявайки наслада от перфектна чистота в банята.



AquaBlade е истински пример, че красивото може да функционира с практичното. Сама по себе си новата технология е най-значителното откритие за банята след казанчето на тоалетната, което е създадено през 19-ти век!

Чисто, Бързо, Лесно, Резултатно, Практично, Красиво и Безшумно – това е AquaBlade!

И като заговорихме за качествен дизайн, иновативни технологии в банята и Ideal Standard, първата ни асоциация е Робин Левин. Причината за това може да откриете в ексклузивното интервю, което световно признатия дизайнер даде специално за ViewSofia!

More from View Sofia

More