Следва

Шест седмици до големия финал на "Ръкописът"

Чарлийз Терoн и Емили Блънт в шеметна битка с Крис Хемсуърт в първия трейлър на "Ловецът: Ледената война"

Е, определено сме готови за нещо "много повече" след като изгледахме първия дългоочакван трейлър на "Ловецът: Ледената война", продължението на екранизацията на приказката за Снежанка от 2012 г. - "Снежанка и ловецът"...

Movies & TV преди 8 години

"Ако се надявате на приказка, пригответе се за нещо много повече от това!"

Е, определено сме готови за нещо "много повече", след като изгледахме първия дългоочакван трейлър на "Ловецът: Ледената война", продължението на екранизацията на приказката за Снежанка от 2012 г. - "Снежанка и ловецът". Напълно в тон с филмовия тренд да се променят и миксират всякакви приказни сюжети, тук Снежанка няма, но пък сценаристите ни представят цели двама ловци и две зли кралици-сестрици. И то какви!

В ролите на злата кралица Равена и нейната още по-страховита сестра Фрея са невероятно красивите и сякаш неостаряващи Чарлийз Терон и Емили Блънт. Зли, яростни, плашещи и същевременно прелестни, двете сестри са си достатъчен повод да гледате трейлъра, дори и да не сте фен на филмираните приказки. А ловецът...Е, режисьорът и сценаристите може и да са сменени, но смеят ли да сменят Крис Хемсуърт! Толкова свикнахме да гледаме Крис с оръжие в ръка, било то меч, стрела, брадва или чук, че просто не можем да си представим друг достоен да се бори с тези две хубавици. Или както героинята на Чарлийз казва в края на трейлъра - "Здравей, Ловецо!", липсваше ни!







Опс, май издадохме част от сюжета! Извиняваме се, но пък трейлърът и без това си е красноречив относно приключенската история. Действието се развива след всякакви случки с ябълки, животоспасяващи целувки и дори след като злата кралица Равена е надвита от острието на крехката Снежанка. Главно действащо лице в продукцията е мълчаливият свидетел на разгромяването на злата кралица - нейната сестра Фрея (Емили Блънт).След като преживява сърцераздирателно предателство, Фрея напуска кралството. Със способността си да замрази всеки враг, младата ледена кралица прекарва десетилетия в отдалечен мразовит дворец, където събира армия от смъртоносни ловци. Сред тях са двамата ѝ най-ценни воини: Ерик (Крис Хемсуърт) и Сара (Джесика Частейн), които нарушават единственото ѝ правило – завинаги да затворят сърцата си за любовта.

Драмата започва в момента, в който Фрея открива, че Равена може да бъде възкресена от златните дълбини. И нещата стават интересни...
 


Режисьор на „The Huntsman: Winter’s War” е майсторът на специалните ефекти (номинираният за „Оскар” за „Снежанка и ловецът”) Седрик Никълъс-Троян, който прави големия си режисьорски дебют. В ролите ще видим и Джесика Частейн, Сам Клафлин, Ник Фрост, Шеридън Смит и други.

Въпреки че досега трейлърът трупа основно негативни коментари от критици и киномани, разочаровани от не чак толкова впечатляващите специални ефекти и сюжетни линии, на нас кадрите ни харесаха. Гледката си заслужава, и заради изваяната Чарлийз и защото просто обичаме да гледаме този Ловец, и това е!!!

Полюбувайте се и вие!


 

More Movies & TV