Следва

Спри потенето

Супер новo от Clinique

Въоръжени до зъби с изводите от дългогодишния си опит в борбата срещу стареенето и познаването на едни...

Beauty News преди 15 години

Въоръжени до зъби с изводите от дългогодишния си опит в борбата срещу стареенето и познаването на едни особени неща – Сиртуините - удължаващи младостта на кожата агенти, съществуващи естествено в нейната структура, любимците ни от Clinique успяха да създадат супер-изчерпателния анти-ейджинг продукт, наречен Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer.

С използваната технология за активиране на производството на Сиртуини, познати като „гените на дълголетието” , анти-гликолиза, стимулиращи колагена агенти и UVA/ UVB SPF 15 защита, Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer е един напълно завършен продукт за грижа за кожата, който подпомага защитата и корекцията на признаците на стареене на кожата.

Важно е да се знае, че захарите, които се намират в зрялата кожа се свързват с протеините и формират Advanced Gycation End-products (AGEs). Образуването на AGEs способства за стареенето на кожата, засилвайки натрупаната вреда върху нея.

Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer е с анти-гликолизна технология с насочени молекули – примамки. Тези „двойни агенти” предпазват крехките и здрави колаген и еластин, така че устойчивостта и еластичността на кожата се запазват, предотвратявайки появата на линии и бръчки в бъдеще.

Докато никой не е способен да даде заден ход на стареенето, Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer със сигурност може да го забави. Видът на кожата е подобрен, с времето тя става забележимо по-гладка. Кожата изглежда млада по-дълго време, с видимо поправени минали вреди и отложени във времето бъдещи белези на стареене.

В крайна сметка – защо да бързаме?

Youth Surge SPF 15 Age Decelerating Moisturizer се предлага в варианти за Суха и много суха кожа, за Суха до комбинирана и за Комбинирана до мазна и си струва да бъде опитан веднага щом се появи у нас през Април.

More Beauty News