Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 23 - 29 ноември

"A Very Murray Christmas": Мъри, Майли и Клуни в Коледната комедия на София Копола

Категорично вече имаме филмов фаворит за Коледните празници! И това е "A Very Murray Christmas"...

Movies & TV преди 8 години

Категорично вече имаме филмов фаворит за Коледните празници! И това е "A Very Murray Christmas"!

Бил Мъри пее в дует заедно с облечената в оскъдна червена рокличка, напълно в духа на празника, Майли СайръсКомедийният дамски комплект Тина Фей и Ейми Полър са в страхотна форма, разпръскващи жегващи празнични шеги!

Дори Джордж Клуни се появява за разкош, държейки голите крака на Майли! Стига де, сериозно ли!? Няма как да прескочим това!



Въпреки че кастът е достатъчна причина да се гледа, режисьорският стол, зает от талантливата София Кополани кара буквално да си запеем “Jingle Bells”! Историята се завихря покрай героя на Мъри, който е ТВ водещ, изключително разтревожен, че никой няма да успее да се появи в неговото предаване заради изненадващо възникнала снежна буря. Копола винаги обича да започва тривиално и никога да не завършва така. Само си спомнете "Изгубени в превода" или "Някъде".

По вече споменатите имена може да предположите, че София е включила и други звездни личности. Като ще е празник, нека да е голям, луд и запомнящ се. В Коледния кюп са още незабравимият Крис Рок, сладурът Майкъл Сера и рок бандата Phoenix.





Трейлърът ни напомня за някои от филмите, които обичаме да си пускаме отново и отвово по Коледа, като "Дневникът на Бриджит Джоунс", "Наистина любов" и "Ваканцията", въпреки че не носи нужното количество сладникава романтика.

"Jingle Bells" и нека празникът започне!





 

More Movies & TV