Добрият малък бизнес: Бамбукови четки за зъби Nordics

Зад всеки голям или малък бизнес стои някаква идеална цел, която е неговият жизнен двигател...

Зад всеки голям или малък бизнес стои някаква идеална цел, която е неговият жизнен двигател. В очите на създателя му, тази цел винаги е такава - изпълнена със забележителен смисъл и работеща за осъществяването на прекрасни идеи. За да стане такава и в очите на останалия свят обаче, тя трябва да му бъде представена така, че да бъде видяна и от другите през съзидателния поглед на създателя и да бъде разбрана нейната огромна полза. Всяко действие и всеки бизнес играе значителна роля за посоката, в която ще се развива нашият свят. А понякога зад един малък бизнес може да се крие ентусиазираният двигател, от който света има нужда и който го движи към положителна промяна.

Смеем да твърдим, че в малкия бизнес, който ви представяме днес, се крие огромен потенциал за такъв ентусиазиран двигател. Идеята е простичка и гениална в същото време - пресъздават един утвърден продукт, който ползваме всички ние всеки ден и който е един от най-големите замърсители на планетата. Те го правят от изцяло естествени материали, които нито ощетяват богатството на природата, нито я замърсяват с вредни синтетични вещества. Те наричат себе си Nordics и са първият изцяло български бранд за екологични и био-разградими бамбукови четки за зъби.

В същността на Nordics стои един малък екип от страхотни и предприемчиви хора, водени изцяло от идеята за екологичен начин на живот, които са решили да поемат мисията да провокират околните да последват положителния пример и да направят една малка, но съществена крачка към опазването на природата около нас. Nordics искат да насочат вниманието ни в една градивна посока, чиято основна цел е сближаването ни с природата и се надяват това да ни вдъхнови да я пазим, като се опитаме да живеем по-здравословно и природосъобразно. Показвайки алтернатива на традиционната идея за четка за зъби, те се стремят да допринесат не само за подобряване на хигиенните навици, но и да провокират идея за по-екологичен живот.

“Хората са толкова забързани в ежедневните задачи, че дори нямат време да помислят как могат да подобрят качествтото си на живот. Всички гонят срокове, гонят задачи и не остава време дори за глътка въздух навън. А „навън“ е истинската магия! И сме готови да се борим и подкрепяме всички идеи, които ни доближават до „навън“.”

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.