Следва

Ред Бул представя: Mr. DANNY KRIVIT – една жива легенда на диско и класик хауз музиката от Ню Йорк

Графиня Дебонер фон Бисмарк – геният на „луксозните вещи"

"Това, което ми доставя удоволствие повече от всичко на света, е да открия перфектния подарък за някого". Дядо Коледа, пази си гърба!...

Други преди 8 години

"Това, което ми доставя удоволствие повече от всичко на света, е да открия перфектния подарък за някого". Дядо Коледа, пази си гърба!

От чаши за шампанско, инспирирани от анатомията на Кейт Мос, до кадифени якета, почерпили визията си от Маракеш – тя може всичко!
Дебонер – това е отговорът за съвършения подарък, първокласна придобивка, шик изработка.

Тя е обаятелна и бляскава графиня, съпруга на граф Леополд фон Бисмарк, считана за най-добрата домакиня в светски Лондон. За да открие някой мястото, на което тя твори великолепията си, вероятно трябва да има детективските умения на Шерлок Холмс: на невзрачна улица в Найтсбридж, където трябва да се звънне на особено странния звънец, да се изкачат доста стълби, за да се стигне до вратите, които водят към света на безкрайните съкровища. Тъкмо там е „бърлогата" на графинята.

„Идеята ми за всичко това дойде от пътуванията ми", споделя Дебонер. Тя е създала много приятелства покрай работата си – с Анабел Нилсън, Гала Гордън и Кейт Мос, за която се допуска връзка със сина на Дебонер – Николай.

„Посещавайки различни места, аз „ловувах" вдъхновение ", разказва Бисмарк: „Ливан ми подари идея за дизайн на сандали, Маракеш - за кадифено яке, Италия бе причината за чантите от мека кожа, копринените пижами бяха инспирирани от Париж, йога шаловете – от Непал и, разбира се, най-популярното ми произведение – чаши, чиято форма бе изработена по модела на гърдите на Кейт Мос."

При наличието на толкова много красиви неща, които с удоволствие прави, Дебонер винаги е мислела за създаването на бизнес. През Март 2014-а тя заминава за Индия с Джудит Луф, бившата директорка на маркетинга на L'Wren Scott, и там започват да правят памучни ризи и панталони. Само седем месеца по-късно жънат успех и бизнесът вече е факт. Графинята отваря свое собствено място, от което всеки може да се сдобие с мечтаната придобивка:
„Държа малкият ми бутик да остане скрит и непретенциозен. Покажа ли го онлайн, всеки би имал достъп до него", казва тя. И това е така. Тя не прави нито голямо откриване, нито популяризира творчеството си в интернет. Напротив – в онлайн пространството тя оставя само телефон за връзка и нищо повече. Няма адрес, няма снимки – само един цитат: „Всеизвестно е, че подаръците могат да укротят дори Боговете." Еврипид!

More Други