Следва

Dare you: Pant-less... Или да си го кажем направо - без панталони

Б като Библия, Б като Блог – На гости на блогърите от Сеул

В ерата на глобализацията, сближени повече от всякога, ние настървено обменяме идеи, култура и най-вече мода, разбира се, мода...

All fashion преди 8 години

В ерата на глобализацията, сближени повече отвсякога, ние настървено обменяме идеи, култура и най-вече мода! Обменът на тенденции между Европа, Азия и Америка хармонично се смесва в ежедневните ни аутфити, понякога шокиращи като комбинации, но винаги свежи, интересни и причудливи. Последното със сигурност илюстрира стрийтстайла в Сеул, а ние вече успяхме да надзърнем в най-доброто от техните улици, да научим няколко модни урока, а сега ще представим водещите блогъри. Защото Корея определено е водещ hotspot, не само ъндърграунд, а и под светлините на прожекторите.

International Fashion Bloggers in Korea 

На първо място класираме официалния сайт на Международните Модни Блогъри в Корея, а именно International Fashion Bloggers in Korea (IFBK). Фокусира се главно върху представянето на официалните колекции, но намираме и стрийтстайл, а екипът им реализира собствени модни проекти. Основателките му са 4 на брой и освен че се занимават с фотографията, дизайна, мениджмънта към официалният блог, водят и свои собствени, канят и гост-редактори, покриват не само дамската мода, но специално внимание е отделено и на мъжката.

ifbkseoul.com

Диана Хорсфол от Queen hors fall

Диана Хорсфол, една от четиримата зад IFBK, споделя мисли, стил и градски вдъхновения на queenhorsfall.com. Родена в Казахстан, живяла в Корея и Германия, а сега в Щатите, тя не спира на едно място. Облича думите в снимки, защото е и фотограф, разхожда ни по световните улици, разказвайки стилни истории, които няма да подминем, дава съвети за водещите трендове и за това как да ги носим по точно нейния ефектен начин.

queenhorsfall.com

sol-sol-

Страшно интересен, но акцентиран изцяло върху модата на улицата, такава, каквато е в градската среда, не само в Сеул, но и цяла Южна Корея, е sol-sol-street.tumblr.com. Снимките са откровени, без пози, истински lookbook на ърбън обитателите.

sol-sol-street.tumblr.com

Halo people

Кайунгун Ким се грижи да сме информирани за най-интересното от уличната мода в Сеул и Даегу, красиво омесвайки стрийтстайл постовете с такива от азиатската висша мода и нейните топ-модели. Намираме я на halopeople.com.

halopeople.com

JDIN KOREA

Очите зад снимките на jdinkorea.co.kr са на Лий Джидо, подвизаващ се като фотограф и моден блогър. Документира всички ърбън приумици на стилните обитатели на Южна Корея от 2012-та насам наред с истински шантави, но запленяващи фотосесии.

jdinkorea.co.kr

I Am Alex Finch

Алекс Финч, номер 6 в тази класация от най-добрите, е британец, живеещ в Сеул, а пред обектива му застават, както обикновените хора с необикновен стил по улиците, така и моделите на Стела Макартни. Снима за Модната Седмица в Сеул вече втора година, а неговата работа е презентирана в Американския Vogue и Style.com.


 

More All fashion