Следва

Новият брой на FHM

Големият Roger Sanchez на 20 март в Ялта

Най-важното за мен е да усещам хората на дансинга. Винаги се опитвам да се докосна до емоциите им и да изградя връзка с тях..

Culture преди 15 години

Световноизвестният DJ, притежател на Грами и признат по цял свят за парти икона Roger Sanchez ще застане зад пулта на Ялта на 20-ти март.

След като миналото лято издаде дългоочакваната гореща компилация Release Yourself Volume 7, осъществи най-успешния си сезон на Пача Ибица и спечели номинации за 2 престижни DJ награди, Roger Sanchez обещава отново да разтърси София с наелектризиращ бийт и затрогващи мелодии.

Комбинация, превърнала се в негова запазена марка и изстреляла в орбита кариерата му, която не признава гравитацията.

Едва ли e нужно да се каже още нещо за Roger Sanchez. Не защото не идва за първи път в България, а защото всеки присъствал на негово парти e зареден с нестихващата емоция и енергия на композициите му.

„Най-важното за мен е да усещам хората на дансинга. Винаги се опитвам да се докосна до емоциите им и да изградя връзка с тях, за да мога да споделя с всички това, което ме вълнува. Силната ми връзка с феновете и тяхната отдаденост ми позволяват истински да се разгърна.” – споделя Roger Sanchez.

Българските ценители на електронния звук ще чуят и най-новия му сингъл, който излезе през октомври Bang That Box с участието на Тери Би – поредното предизвикателство към световната клубна сцена.

Билетите за разтърсващото парти на Roger Sanchez се продават на цена от 20 лв. в мрежите на Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.

20 Март
Петък
club ESCAPE представя:
Federico Epis






Когато подкрепата в кариерата ти и отзивите за работата ти идват от световни имена като Саша, Тиесто, Дийп Диш, Ернан Катанео, Ник Уорън, Дейв Сиймън и още много други от тази величина, просто не е необходимо да се казва нищо повече.

Това е най-точната визитка на Федерико Епис – един от най-добрите диджеи и продуценти в световната индустрия за електронна музика.

Билетите могат да бъдат закупени от:  www.ticketpro.bg на цена от 15 лв.

More Culture