Следва

Men's exhibit: Най-красиво остаряващите ЛЮБИМИ мъже

Като подарък за 43! Ванеса Паради с цели три корици за френския Vogue

В началото на декември ще се появи последното за годината издание на френския Vogue, който слага на корица една...

All fashion преди 8 години

В началото на декември ще се появи последното за годината издание на френския Vogue, който слага на корица една от най-очарователните френски жени. Ванеса Паради освен със страхотна сесия участва и като гост редактор в празничния брой на французите.

Този жест на Vogue идва като подарък за рождения ден на певицата и актриса, която на 22 декември навършва 43.

"Феноменалният й успех едва на 14, дошъл с песента Joe le Taxi, подкрепата на Серж Генсбург (който пише музиката за първия й албум - бел. Ред.), сътрудничеството със Chanel и романът й с Бенджамин Биоле... Не се чудете защо именно Ванеса Паради стана гост редактор на коледния ни брой "- написа Емануел Алт, главният редактор на Vogue Париж, в обръщението си към читателите, където издава също, че Паради най-накрая ще разбули някои тайни от личния си живот, които щателно е крила от медиите.

След раздялата с Джони Деп, връзката й с Бенджамин Биоле, композитор и преди време гадже на бившата първа дама на Франция Карла Бруни, великолепната Ванеса, майката на двете деца на Деп, вероятно крие много разочарования, които споделя на страниците на изданието.

И защото е специален, броят идва с три корици от четирима прочути фотографи - дуетът Инез ван Ламсвеерд и Винуд Матадин, Дейвид Симс и Карим Садли.




 

More All fashion

Тилда Суинтън за Chanel и всичко придобива нов смисъл

All fashion преди 1 седмица

Изкуството и модата винаги са вървели ръка за ръка, тясно преплитайки се, като едното вдъхновява другото и обратното, за наша, на наблюдаващите процеса, огромна радост (вижте още: Големите модни изложби: Ирис ван Херпен в Musée des Arts Décoratifs в Париж).