Следва

Кадифен разкош

14-годишната щерка на Синди Крауфорд за Teen Vogue

Като гледаме фотосите на 14-годишната Кая Гербер, дъщерята на Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер, установяваме толкова ясно, колкото отдавна не сме, че това момиче е новата фешън звезда...

All fashion преди 8 години

Като гледаме фотосите на 14-годишната Кая Гербер, дъщерята на Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер, установяваме толкова ясно, колкото отдавна не сме, че това момиче е новата фешън звезда.

Кая е толкова зряла в начина си на позиране, токова целенасочено добра, толкова безкрайно фотогенична, толкова ала майка си, и същевременно толкова себе си, че предвиждаме едно бляскаво, даже умопомрачително модно бъдеще за младата госпожица. Вярно, това не е първа сесия на дамата, тя определено твърдо зави към индустрията и снима все повече сесии и кампании. Но тук, в новото издание на Teen Vogue става ясно, че процесът е необратим.

Кая позира в дизайнерски неща от Gucci, Valentino, Erdem, Chanel и J.W. Anderson, а в интервюто за списанието малката признава, че непрестанно заема дрехи от гардероба на майка си: "Питам дали мога да взема нещо и то свършва в моя гардероб завинаги. Майка ми постоянно се чуди защо й изчезват нещата", споделя сладураната.

Припомняме, че първата фотосесия на Кая Гербер за Teen Vogue е отпреди 13 години, т.е. снимат я докато е на годинка...

More All fashion