Следва

Love to quote: 12 зареждащи цитата за по-богата седмица от Бьорк

Спечели 2 билета за Quintessentially Christmas Atelier днес!

Спечели 2 билета за Quintessentially Christmas Atelier днес...

All About Life преди 8 години

Задава се нова ера в коледния шопинг. Много сладка, весела и елегантна ера, която съчетава няколко от най-големите дамски удоволствия и която ни предлагат да опитаме на Quintessentially Christmas Atelier на 27 и 28 ноември от 11 до 22 ч. в стилно аранжираните зали на Централен военен клуб.

Неповторимата атмосфера на първото по рода си ателие ще ни предразположи да изберем подаръци за близките си хора докато се наслаждаваме на чаша висококачествено вино, отбрани храни и напитки под звуците на приятна музика и в добра компания.

Днес и само днес ви даваме шанса да спечелите 2 билета за това уникално преживяване. Условието? Празнично, разбира се. Отговорете на въпроса "За кого ще бъде първият подарък, който ще купите тази година?" Отговорите трябва да валят като първи сняг на познатия ви имейл: [email protected], тук, под статията, като коментар, или като ред под facebook-поста на играта.

Срокът: Имате 24 часа - от днес, 26 ноември 12:00 ч. до утре, 27 ноември 12:00 ч. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.