Следва

Комбинезон* за седмицата. Малко викторианско, малко деним и много от 70-те

Christmas Atelier или един по-различен коледен шопинг

Christmas Atelier...



 

Shopping преди 8 години

Най-вълнуващият период от годината вече уверено наближава и разпръсква все повече коледен прашец наоколо. Коледната еуфория покрай измислянето, намирането и опаковането на подаръците, които вълшебно ще се появят под елхата в коледната нощ, за да зарадват някой близък и скъп човек, започва да расте. Така е и в нашия офис. Затова днес, когато остава по-малко от месец до Коледа, стартираме празничната рубрика "Christmas present of the day", в която до 23-ти декември ще ви даваме от страхотни по-страхотни предложения за вашия коледен шопинг лист.

Започваме с предложение да преживеете един нов вид коледен "шопинг", който е в съчетание с дегустация на селектирани вина, висок клас уиски и бърбън и много други коледни предложения. Quintessentially Christmas Atelier е събитие, което се провежда в Лондон в края на месец ноември всяка година и се радва на голям успех. Тази година то ще се проведе за първи път и в България.




Събитието тук ще е на 27 и 28 ноември от 11 до 22 часа в елегантно аранжираните зали на Централен военен клуб, аристократичен и стилен, идеален за лайфстайл преживяване от този тип.

Всеки, който го посети, ще може да се наслади на коледния шопинг с чаша вино в ръка, да дегустира отбрани храни и напитки, да послуша приятна музика и да поговори с приятели.

Една по-специална част от събитието ще бъде Q Secret cocktail, който ще се проведе на 27 ноември от 19:30 до 22:30 при затворени врати. Отбрани гости ще имат възможността да направят своя избор на подаръци, да опитат от гурме менюто на шеф Димо Димов, придружено със селектирани вина, да се насладят на пура и висок клас уиски на най-зашеметяващата тераса в София със специалното участие на Васил Петров. Fashion show и After Party ще бъдат в The Club Residence-Encore с DJ Smugglers Collective.

Повече информация за събитието може да намерите тук.  

More Shopping