Следва

Dare You? Синьо червило

Men’s Exhibit – Как да си украсиш брадата и някои рискове на броката

С наближаването на Коледа и въобще празници от масов характер се появяват и няколко достатъчно луди идеи...

Hair преди 8 години

С наближаването на Коледа и въобще празници от масов характер се появяват и няколко достатъчно луди идеи. Толкова луди, че стават сензация в социалните мрежи. За да не изостанат от нас, мъжете ни изпревариха по бляскавост. Буквално. Дами, най-вече, Господа, на вашето внимание:

Брокатена брада.

Това на пръв поглед абсурдно словосъчетание вече е факт. Инстаграм буквално гръмна след като момчетата от The Gay Beards обзорно ни дадоха урок как най-добре да сложим брокат по този иначе толкова тачен напоследък мъжки атрибут - брадата



Как и кога?

Идеална за някое парти, освен че ще изпъкнат със страшна сила, представителите на силния пол ще поръсят с обилен блясък и всеки, посмял да ги доближи. Има обаче един мъничък минус, както споменаха момчетата – по-лесно е да се сложи отколкото да се махне, затова – едно наум преди експериментите!

Иначе техниката е сравнително лесна за прилагане. Първо викате приятеля с най-добро чувство за хумор и по възможност брадат като вас, че да не сте сами в мъката. Купувате си нетоксично канцеларско лепило, най-добре такова за хартия, брокат с цвят по избор и вдъхновение и освен тези две съществено важни артикула, можете да я нюансирате необичайно с цветен стик или спрей за коса.

Така, стъпка едно – лепило – нанася се с ръце или четка за рисуване, ако вие много къса брадата, но все пак има някакъв косъм. Внимавайте с количествата, тъй като глитера е на малки частички и залепва лесно.

Стъпка две
е да поръсите броката. Нищо сложно и нелогично. Ако не знаете дали е достатъчно, помолете вашия другар да повтори процедурата. След това с тиксо леко обирате глитера по лицето, шията, дрехите, обувките и пода. Въобще отвсякъде.

Ако ще прилагате стик или спрей за оцветяване, е добре да го сложите преди лепилото.
За да не останем и ние по-назад се е погрижил влогъра Диди – кратко, точно и ясно:



А сега – малко снимков материал от Инстаграм, за вдъхновение, ако някой все пак реши да се пробва:
 











 

Анкета

Хайде сега, признай си - Ти би ли?

More Hair